Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Turistička ponuda Crne Gore u Singapuru

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Mina business

Turistička ponuda Crne Gore u Singapuru

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u okviru regionalne saradnje na udaljenim tržištima, predstavlja ponudu Crne Gore na sajmu ITB Asia u Singapuru.

NTO na sajmu koji je počeo u srijedu učestvuje sa Turističkom organizacijom Srbije i Agencijom za promociju i podršku turizmu Sjeverne Makedonije na zajedničkom štandu pod sloganom Zapadni Balkan – raskršće civilizacija.

Iz NTO-a je saopšteno da turisti iz Azije tokom svog boravka u Evropi uglavnom planiraju da posjete više zemalja za što kraće vrijeme.

„Stoga su posjetioci sajma pokazali najviše interesovanja za višednevne balkanske regionalne ture koje obuhvataju razgledanje prirodnog i kulturnog nasleđa“, navodi se u saopštenju.

Predstavnici Crne Gore održali su sastanke sa agencijama iz Malezije, Filipina, Indonezije, Indije i Kine.

„Na sastancima je zaključeno da treba pokrenuti pitanje viznih olakšica za Filipine, Indoneziju i Indiju imajući u vidu da turisti iz Malezije mogu bez viza putovati u Crnu Goru i da gosti iz Kine imaju pojednostavljenu viznu proceduru“, dodaje se u saopštenju.

ITB Asia je trodnevni B2B sajam za turističku industriju.

Osmišljen je da postane glavni događaj za azijsko-pacifičku turističku industriju, slično kao i njegov matični događaj, ITB Berlin.

Na sajmu su međunarodni izlagači iz svih sektora u okviru turizma i putovanja i vodeće putničke kompanije azijsko-pacifičke oblasti.

Ostavi komentar

0/300