Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Porto Montenegro dobitnik Evropske nagrade za nekretnine

Izvor: Foto: Screenshot YouTube

Ekonomija

Comments 0

Porto Montenegro dobitnik Evropske nagrade za nekretnine

Izvor: Mina bussines

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro dobitnik je prestižne Evropske nagrade za nekretnine, u kategoriji najbolji razvojni projekat.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da se, u konkurenciji najboljih rezidencijalnih projekata u kombinaciji sa rizortima, marinama i sličnim segmentima u toj industriji, Porto Montenegro izdvojio po visokoj vrijednosti investicije, sveobuhvatnoj usluzi i luksuzu, po zalaganju za održivost i standard kvaliteta koji posjeduje.

"Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra rezidencija Elena i hotelski kompleks Regent Pool Club Residences, savremena su lokacija za život na rivijeri, a Porto Montenegro se priprema za novu fazu razvoja luskuznih nekretnina, sa jedinstvenim sadržajem, gastro i šoping iskustvom", navodi se u saopštenju.

Boka Kotorska je, kako se dodaje, zasigurno novo evropsko odredište za ulaganje u nekretnine, riječi su kojim je žiri proglasio Porto Montenegro kao nagrađeni projekat u ovoj nominaciji.

"Žiri je bio u sastavu 80 svjetski priznatih eksperata u industriji luksuza, nekretnina, dizajna, inovacija, originalnosti i održivosti", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR