Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hipoterkarna banka otvorila filijalu na Žabljaku

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Infobiro

Hipoterkarna banka otvorila filijalu na Žabljaku

Hipotekarna banka obilježila je sjajne rezultate uz otvaranje nove, dvadesete poslovnice, u centru Žabljaka. Cijeneći značaj ovog turističkog mjesta, zahtjeve i želje klijenata, a imajući u vidu da je Hipotekarna banka u potpunosti posvećena izgradnji i unapređenju svojih odnosa sa stanovništvom i privredom, otvorena je savremena poslovnica na Žabljaku, saopšteno je iz te banke.

"Poslovnica na Žabljaku nastavak je kontinuiranog unapređenja mreže filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Savremeniji izgled, funkcionalnost i enterijerska intervencija arhitektonskog studija ANeMA, sa arhitekticom Anjom Žunjić na čelu, usmjereni su ka potrebama klijenata, a tematski su prilagođeni atmosferi nacionalnog parka Durmitor.

Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge, pa će tako i stanovnici i posjetioci Žabljaka biti u prilici da dobiju najkavlitetniju bankarsku uslugu u autentičnom i modernom ambijentu", navedeno je u saopštenju.

Obraćajući se predstavnicima lokalne samouprave i biznis sektora, Ana Golubović izvršna direktorka za pravne poslove i finansijska tržišta, podsjetila je na izuzetne rezultate na 30.09. sa bilansnom sumom od 559 miliona eura, depozitnim portfoliom 454 miliona i neto dobiti od 7 miliona i 49 hiljada eura. Povodom otvaranja filijale na Žabljaku naglasila je:

„Filijala na Žabljaku predstavlja krunu našeg dobrog poslovanja u 2019. godini. Žabljak sa potencijalom i najavljenim investicijama u narednom periodu, kao jedan od dva planinska centra na sjeveru Crne Gore, predstavlja veliki potencijal. Mi u Hipotekarnoj banci smatramo da našim kvalitetom usluga i proizvodima koje nudimo možemo zadovoljiti potrebe, ne samo lokalnog stanovnistva i investitora, već i svih turista koji posjećuju Žabljak.“

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević izrazio je posebno zadovoljstvo zbog prisustva otvaranju nove poslovnice Hipotekarne banke na Žabljaku i tom prilikom je naglasio:

„Pored dvije banke koje već postoje na Žabljaku, tu je sada i Hipotekarna banka, što je najbolji pokazatelj pravog puta kojim idemo. Gradimo nove hotela, razvijamo privredne i druge potencijale, tako da sa velikim zadovoljstvom i radošću dočekujem ovaj momenat, kada konstatujemo da i jedna banka takvog kapaciteta kao Hipotekarna banka nalazi interes da upravo na Žabljaku otvori svoju poslovnicu“

Praksa Hipotekarne banke je da kao društveno odgovorna zajednica pomaže lokalno stanovništvo i privredu tako da je ovim povodom napravila vrijednu donaciju u iznosu od tri hiljade eura Gorskoj službi spašavanja Žabljak, navedeno je iz te banke.

Predstavnik Gorske službe, Zoran Vojinović zahvalio je Hipotekarnoj banci na donaciji i podsjetio na značaj takvih priloga za službu koja već trideset godina aktivno učestvuje u svim akcijama spasavanja u Opštini Žabljak i šire.

Ostavi komentar

0/300