13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 1

Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Dostavljanje ponuda kompanija koje su zainteresovane za izgradnju vrtića u Pljevljima je u toku, a trajaće još tri dana, do 27. januara do 11 sati, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Riječ je o projektu koji UJR, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, realizuje u okviru aranžmana sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope (CEB)

Kako je saopšteno, budući objekat planiran je u pljevaljskom naselju Guke, a procijenjena vrijednost projekta je 1,05 miliona eura sa PDV-om.

"Vrtić će imati prizemlje i sprat, ukupne bruto površine 500 metara kvadratnih, a predviđen je za smještaj oko 70 djece. Planirane su radne sobe za vrtić i jaslice, prostorije za trijažu, preventivnu zdravstvenu zaštitu, kancelarije i ostali prateći sadržaji. U njemu će biti organizovana i centralna kuhinja, po najnovijim HACCP standardima, kapaciteta dovoljnog za pripremu hrane za 400 djece, koja će zadovoljiti potrebe na nivou kompletne JU „Eko bajka” u Pljevljima", piše u saopštenju.

Uprava javnih radova, kroz program CEB-a, već je realizovala projekte izgradnje vrtića u Zagoriču 2016. godine, na Starom aerodromu i u Tuzima prošle godine.

U toku je i postupak izbora izvođača u projektu izgradnje vrtića u podgoričkom naselju Blok šest. Poziv za dostavljanje ponuda zainteresovanih kompanija otvoren je do 18. februara.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mira

I vi objavljejete ovu glupost!!!!?? Pbjavite kad počne gradnja i vrtić se otvori.