15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Orlandić: Rekordni januar obećava dobru poslovnu godinu Aerodroma

Izvor: Foto: Dnevne novine

Ekonomija

Comments 3

Orlandić: Rekordni januar obećava dobru poslovnu godinu Aerodroma

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

“Prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore su u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019, što je odličan poslovni početak godine''- saopštio je direktor Aerodroma CG Danilo Orlandić.

Kako je dodao, skoro 15.000 putnika više daje im za pravo da vjeruju da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore.

''Osim porasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama''- dodao je.

Već krajem ovog mjeseca, tačnije 23. februara biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice letjeti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon.

''Sve veći broj linija koje otvaramo sa najprestižnijim avio kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije. Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa low cost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unaprjeđuju svoj lični i profesionalni život”- zaključio je on.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Duki

Gospodine Orlandicu ukoliko priblizno u isto vrijeme polijecu dva aviona pa se pokupi veliki broj putnika nemaju dje da sjednu nego moraju za jedan od nekoliko stolova u bifeu dje ih oderu, ili ispred zgrade na trotoaru jer u zgradi ima malo stolica.

Duki

Ta salterska radnica komentarise da je kasno legla i da se jedva digla pa mora prvo da popije kafu,sto kazete na podatak da se po 20 minuta ponekad ceka na ulazu u wc medju njima ima uglavnom starijih ljudi.

Duki

Gospodine Orlandicu, kad se govori o radu i uspjehu Aerodroma onda moramo pogledati i drugu stranu medalje.Aerodrom Podgorica prokisnjava pa se postavljaju posude da skuplja vodu,ako imate let rano ujutro treba da pretrpite odvratno ponasanje nekih radnica na dzakiranju.