13 °

max 22 ° / min 13 °

Ponedjeljak

14.10.

22° / 13°

Utorak

15.10.

23° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

19° / 17°

Petak

18.10.

20° / 17°

Subota

19.10.

17° / 15°

Nedjelja

20.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
TO Budva predstavila ponudu u Ljubljani

Ekonomija

Comments 0

TO Budva predstavila ponudu u Ljubljani

  • Viber
Turistička organizacija Budve predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu MICE turizma Conventa - New Europe Exhibition For Meetings, Events & Incentives, koji je organizovan u Ljubljani.

Iz TOB su kazali da je na sajmu koji je održan u srijedu i četvrtak, predstavljena Budva kao destinacija i posebno njena kongresna ponuda, kroz unaprijed zakazane sastanke sa predstavnicima agencija i turoperatora iz Danske, Švedske, Velike Britanije, Rusije, Njemačke, Italije, Kine, Češke i Poljske.

„Učešće TOB na tom sajmu značajno je za dalji razvoj poslovnog turizma, koji je za Budvu posebno važan sa aspekta produžetka turističke sezone i razvoja cjelogodišnjeg turizma“, navodi se u saopštenju.

Pored TOB ponudu su na sajmu predstavile i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO, odnosno Crnogorski kongresni biro, hoteli Budva, Regent Porto Montenegro i CentreVille Hotel&Experiences.

Sajam Conventa održan je deveti put u Kongresnom centru u Ljubljani, a okupio je predstavnike kongresnih biroa, agencija i hotela iz zemalja regiona i jugoistočne Evrope, i stotine kupaca iz cijelog sveta koji planiraju da organizuju poslovne skupove u regionu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR