15 °

max 19 ° / min 15 °

Petak

18.10.

19° / 15°

Subota

19.10.

20° / 16°

Nedjelja

20.10.

20° / 12°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 12°

Utorak

22.10.

19° / 14°

Srijeda

23.10.

16° / 14°

Četvrtak

24.10.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Adekvatno iskoristiti prirodne potencijale Gusinja

Izvor: Iks (X)

Ekonomija

Tag Video
Comments 1

Milatović: Adekvatno iskoristiti prirodne potencijale Gusinja

Izvor: Mina business/Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Prirodni potencijali koje Opština Gusinje posjeduje, nijesu na adekvatan način iskorišćeni, što mora biti prioritet donosilaca odluka u narednom periodu, saopštio je predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

On je, prilikom zvanične posjete Gusinju, u razgovoru sa predsjednikom Opštine Sanelom Balićem i opštinskim rukovodstvom upoznat sa brojnim izazovima sa kojima se susrijeće ova opština.

Milatović je naveo da bi unapređenje saobraćajne infrastrukture, kroz uključivanje ključnih projekata u kapitalni budžet države, bio važan podstrek valorizaciji turističkih potencijala i poboljšanju kvaliteta života svih stanovnika ovog kraja.

Na taj način, kako je kazao, stvoriće se uslovi za brži razvoj ove opštine iz koje mladi neće odlaziti, već se vraćati i doprinositi sveukupnom napretku naše države.

Balić je zahvalio na posjeti i naveo da je neophodna veća angažovanost i odlučnija podrška državne vlasti, što bi bilo od velikog značaja za budući prosperitet i razvoj ove opštine.

Milatović je ukazao i da se ovoj opštini na najljepši način svjedoči o multikonfesionalnom i multietničkom skladu i suživotu koji stanovnici ovog kraja brižno njeguju.

On je poručio da samo Crna Gora ujedinjena u različitostima i u kojoj poštovanje, solidarnost i jednakost čine temeljne vrijednosti, može zakoračiti u sigurniju budućnost i ostvariti društveni i ekonomski prosperitet.

Tokom posjete Gusinju, Milatović je obišao Gusinjsku sobu i vjerske objekte tri tradicionalne konfesije, a posjetu je završio razgovorom sa privrednicima i mladima iz ove opštine.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dada

Od rijeci do rijeci Vucicev nacin obracanja Bosnjacima Sandzaka. Sve nabrojano kao prepisano.