22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Top Women Business Montenegro osvojio priznanje CIM Awards za društveni uticaj

Ekonomija

Comments 0

Top Women Business Montenegro osvojio priznanje CIM Awards za društveni uticaj

Autor: Antena M

  • Viber

Inicijativa Top Women Business Montenegro, koju sprovodi Agencija za kreativne komunikacije BI Communication sa partnerima, dobitnica je priznanja CIM Awards 2024 u kategoriji Društveni uticaj. Inicijativi je priznanje uručeno u završnici Foruma kreativnih industrija i medija CIM 2024, koji je ove organizovan pod sloganom “Out of office“. 

„Ovo priznanje potvrda je naše posvećenosti i rada na osnaživanju žena u poslovnom svijetu Crne Gore. Top Women Business Montenegro je inicijativa koja ima za cilj isticanje primjera uspješnih poslovnih žena, povećanje vidljivosti njihovih rezultata, te pružanje mogućnosti za umrežavanje, razmjenu znanja i resursa. Naše aktivnosti usmjerene su ka povećanju kulture finansijskog izvještavanja, favorizovanju legalne ekonomije i promovisanju društvene odgovornosti”, saopštila je Ljiljana Burzan Nikolić, direktorica Inicijative i izvršna direktorica BI Communication.  

Prema njenim riječima, Inicijativa uspjeh ne bi mogla postići bez kontinuirane podrške partnera: BI Consultinga, Privredne komore Crne Gore, NLB banke, Investiciono-razvojnog fonda, Sekretarijata Savjeta za konkurentnost, UNDP-a, Alter Modusa, Domaće trgovine, Idea-CG i mnogih drugih.    

„Dodatno inspirisani, zajedno nastavljamo s realizacijom aktivnosti koje doprinose snaženju ženske poslovne zajednice u Crnoj Gori. Top Women Busienss Montenegro 2024 je već u pripremi, a lansira se u septembru. Pozivamo sve naše partnere da nam se pridruže i ove godine, kako bismo zajedno nastavili da gradimo bolju i inkluzivniju poslovnu zajednicu. Zahvaljujemo se svim našim partnerima i prijateljima na podršci i povjerenju, kao i CIM forumu na prepoznavanju našeg djelovanja. Zajedno stvaramo bolje uslove za poslovanje i razvoj u Crnoj Gori”, kazala je Burzan-Nikolić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR