21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike molimo za strpljenje i razumijevanje

Izvor: Aerodromi CG

Ekonomija

Comments 5

Aerodromi Crne Gore: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike molimo za strpljenje i razumijevanje

Autor: Antena M

  • Viber

"Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat", saopšteno je večeras iz te kompanije.

U saopštenju se, međutim, navodi da uslovi u kojima rade  nijesu idealni, ali da bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, oba aerodroma imaju agregate zahvaljujući čemu suštinski nastavljaju nesmetan rad.

"Npr. od 1. do 14. jula 2024. na oba aerodroma smo opslužili oko 200 hiljada putnika - po 100 hiljada i u Podgorici i u Tivtu", ističu oni.

Navode kako su im kapaciteti ograničeni.

"Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje.  Zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat uložiće dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način, navodi se u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena

Sramno, prije neki dan, pratila svoje , bez klimatizacije , djece ,stariji ,bolesni, karte kao da se putuje preko svijeta ,katastrofa.

Mila K

A znaju li ovi amateri df i pes da iđa mnogo zaposlenih u CG koji rade u istim uslovima, ali su njihovi klijenti zadovoljne mušterije kojima niko ne zvonca?

nikola

Za pocetak,stavite koju stolicu ,da se moze sjesti...Zaposlite oficijelnog spikera kojemu se turisti nece smijati zbog Terzan engleskog...Pa cemo onda o struji.