26 °

max 29 ° / min 21 °

Petak

06.09.

29° / 21°

Subota

07.09.

33° / 20°

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

26° / 19°

Utorak

10.09.

25° / 19°

Srijeda

11.09.

27° / 18°

Četvrtak

12.09.

25° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krvavac odgovorio Vukoviću: Mi nemamo obaveze prema sky patriotama

Ekonomija

Comments 10

Krvavac odgovorio Vukoviću: Mi nemamo obaveze prema sky patriotama

Autor: Antena M

  • Viber

Šef kabineta premijera Branko Krvavac odgovorio je Ivanu Vukoviću iz DPS-a koji je danas objavio njegov snimak iz 2019. kada je Krvavac bio PR Ministarstva finansija.

"Razumijem Vas, g. Vukoviću, ne možete objasniti da je 193€ veće od 700€. Međutim, ja Vam nisam adresa za nervozu zbog toga što smo građane brzo uvjerili da ste ih predugo varali da za njih nema novca, dok je moralo biti za sky "patriote".

Moram priznati da imate dar da prednjačite u promašenim temama.

Izgleda da ste, u međuvremenu, lansirali novu teoriju u kojoj samostalni savjetnik donosi odluke u vladi koja nije bila za smanjenje poreskog opterećenja na rad na zadovoljstvo građana i privrede", naveo je Krvavac.

Kako je dodao, sa timom Ministarstva finansija tada je urađena analiza, a uzet je u obzir tadašnji poreski ambijent gdje, nažalost, kako ističe, nije bilo političke volje za obračun sa sivom ekonomijom "koja je postojala na svim nivoima da biste nahranili apetite partijskih drugova & co".

"Na odluke koje su donošene, nekada ni visoki rukovodni kadar nije mogao uticati, a kamoli ekspertski kadar. To je vama najbolje poznato jer ste funkcioner dugogodišnje vladajuće partije, a ja to nikada nisam bio", kaže on.

Profesionalno i odgovorno je, navodi, radio svoj dio posla, dok su odlučivali oni koji su svojom funkcijom stajali iza tih odluka.

"Na Vašu žalost, sa pozicija u kojima imam mogućnost da odlučujem na dobrobit građana, mi nemamo obaveze prema sky patriotama i otimanju od građana zarad zadovoljavanja raznih interesnih struktura.

To je razlika između sistema vrijednosti koji zagovaram ja u odnosu na Vas", zaključio je Krvavac. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Sve si sam potvrdio,zapetljao se kao pile u kučine! Tako to biva kad si tamo đe su obmana i laž glavne zvijezde vodilje!

Bajo

Kako se prosu ovaj Krvavac. Oni su stvarno balavi i neznalice. Uzas . Kad najveci lazovi CG politike Medojevic i Dritan proglase Spajica za vrhunskog lazova. I sto je najgore - u pravu su. A nije lako biti veci lazov od navedenih.

svašta

O, gehote, i ovo što je DPS nahranio pominje nekakve sky patriote, a ne vidi sebe i svoje spc Vučićeve "patriote". Da ne vjeruješ.