19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MDUP: Usvojen Sporazum o saradnji sa UCG za izradu Plana restrukturiranja Instituta Simo Milošević

Ekonomija

Comments 1

MDUP: Usvojen Sporazum o saradnji sa UCG za izradu Plana restrukturiranja Instituta Simo Milošević

Autor: Antena M

  • Viber

Na predlog Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, Vlada Crne Gore je na posljednjoj sjednici usvojila Sporazum o saradnji sa Univerzitetom Crne Gore za izradu Plana restrukturiranja Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju dr Simo Milošević AD Igalo, saopšteno je iz MDUP.

"Ovaj projekat ima za cilj uspostavljanje sveobuhvatnog plana koji će osigurati ne samo kratkoročnu finansijsku stabilnost, već i dugoročni finansijski oporavak i unapređenje konkurentnosti Instituta. Plan će, prema priloženom Projektnom zadatku, uključivati analizu trenutnog stanja, identifikaciju ključnih problema i predlaganje konkretnih mjera za profitabilno i održivo poslovanje", navode u saopštenju.

Transformacijom kroz ovaj projekat, Institut Igalo će, kako dodaju, postati moderna, konkurentna i finansijski stabilna institucija, spremna za buduće izazove i pružanje visokokvalitetnih zdravstveno-rehabilitacionih usluga.

"Ministarstvo je uvjereno da će ovaj projekat otvoriti novu eru prosperiteta za Institut Igalo, postavljajući ga kao primjer izvrsnosti i lidera u zdravstveno-rehabilitacionim uslugama. Uspješna implementacija Plana zahtijeva koordinisane napore svih relevantnih aktera, usklađenost sa pravnim propisima i strateško planiranje, kako bi se obezbijedio dugoročni uspjeh i održivost Instituta, na ponos Crne Gore i njenih građana", zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Gluplji i nezakonitiji tekst Vlade od kolapsa Meljine Petijevići stupidarija nije "usvajan".