14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 14°

Utorak

24.09.

21° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đeljošaj: U toku je priprema Odluke o ograničenju marži, obuhvatiće više stotina artikala

Izvor: Antena M; Foto: Dragan Tomašević

Ekonomija

Comments 5

Đeljošaj: U toku je priprema Odluke o ograničenju marži, obuhvatiće više stotina artikala

Autor: Antena M

  • Viber

- Izrada Odluke o ograničenju marži je pri kraju i obuhvatiće više artikala od prethodne odluke „Limitirane cijene”, poručio je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj.

On je istakao da su prije desetak dana ograničene marže na pet osnovnih namirnica te podsjetio da je tada najavljena izrada nove Odluke o ograničavanju marži na više stotina artikala i to nakon istraživanja koje se sprovodi sa potrošačima.

„Izrada Odluke je pri kraju i obuhvatiće više artikala i od prethodne odluke Limitirane cijene i primjenjivaće se nakon sprovedenih zakonskih procedura, usvajanja na Vladi i objavljivanja u Službenom listu”, istakao je potpredsjednik Vlade zadužen za ekonomsku politku.

Kako je kazao, sve aktivnosti sprovode se u punoj koordinaciji onako kako je već najavio premijer Milojko Spajić.

„Naš cilj je da savremenim i evropskim metodama postignemo procvat životnog standarda naših građana i puni ekonomski razvoj”, poručio je Đeljošaj i kazao da je briga o standardnu građana koja je izražena u javnosti veoma pozitivna, te da je sada svakako jasno da je 44. Vlada Crne Gore ta koja je najviše uradila za građane, očuvala standard, spriječila rast cijena i uporedo povećala plate i penzije.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Vidi ovog "EKSPERTA" stotine artikala,naprimer krene Hemija,desetine sapuna,desetine sampona i tako desetine istih roba.Deljosaj de ti zivis,ulazis li u markete.Jeli te nije sramota od tvojih sunarodnika,ajde za ostale se ne sjekiras.

Mila K

Umjesto da smijeni ministraDukaja, potpredsjednik dubi sramotu.

Bajo

Ako su iz srpskih stranaka onda nema da brinu. Joanijije ce im to zavrsiti. Samo bi bilo lijepo da mako finansijski podrze ugrozenu SPC. Sirotinja.