16 °

max 19 ° / min 16 °

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 15°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Osnovaćemo preduzeće za robne rezerve

Ekonomija

Tag Video
Comments 10

Spajić: Osnovaćemo preduzeće za robne rezerve

Izvor: Mina-business

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada će osnovati državno preduzeće koje će biti zaduženo za robne rezerve, ali i za direktnu dostavu građanima osnovnih životnih namirnica iz robnih rezervi, saopštio je premijer Milojko Spajić.

“To je jedan održiv način da se borimo protiv visokih cijena, jer ograničenje marži će definitivno biti jedna velika pomoć budžetu naših građana, međutim moramo imati jedno dugoročno održivo rješenje za rast cijena i za stabilizaciju cijena u Crnoj Gori”, rekao je Spajić agenciji Mina-business.

On smatra da bi to preduzeće bilo jedan optimalan odgovor na potrebu građana da cijene budu niske i stabilne.

Pored benefita koji će se ogledati u nižim i stabilnim cijenama osnovnih životnih namirnica, velike povoljnosti će biti i za osobe sa socijalnim potrebama, invaliditetom, penzionere i druge osobe koje imaju poteškoće da pješače i idu do supermarketa po namirnice.

“Mislimo da je dostava odgovor i na njihove potrebe i mislimo da ćemo na ovaj način, em smanjiti cijene, em pomoći tim kategorijama stanovništva”, zaključio je Spajić.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

Spajić je neznalica , neka prvo riječi snabdevanje vodom ove male zemlje .Ovo je sramota svih vlasti kod nas.Samo prave kombinacije za Livno bogaćenje a sto narod pati bez osnovnih uslova za život nikog nije briga

Brano Bozovic

Ovaj covjek je na opijatima,on uopste nezna sta prica.De mu je infastruktura za tako veliki projekat,de je novac sigurno iz zajma. Robne rezerve to je slozen pisao,nije to Glovo. Mi stari ekonomisti od preko pedeset god.znamo sta su Robne rezerve,kako to moze da fukcionise. Ali mi Spajic nijesmo iz istih knjiga ucili.Ovo su nebuloze!