17 °

max 25 ° / min 17 °

Subota

28.09.

25° / 17°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 8°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 14°

Petak

04.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Pljačka države i građana Pljevalja

Ekonomija

Comments 1

DPS: Pljačka države i građana Pljevalja

Autor: Antena M

  • Viber

Pozivamo predstavnike Eko fonda i Opštine Pljevlja da prekinu sa pljačkom građana Pljevalja kroz enormne cijene klima uređaja, kotlova na pelet i drugih subvencionisanih uređaja, opreme i radova koji bi trebalo da doprinesu smanjenju zagađenja vazduha u našem gradu, poručili su iz Opštinskog odbora te partije.

"Jedna dobra ideja koja je potekla upravo od naših predstavnika ovih dana doživljava derogaciju u najgorem obliku. Na molbu više građana Pljevalja koji su nam se obraćali, u obavezi smo da ukažemo na problem koji je evidentan, a tiče se procedura i samih cijena.

Procedure treba pojednostaviti i omogućiti građanima da sami izaberu ovlašćenog prodavca i montera opreme koji će ugraditi subvencionisanu opremu bez nepotrebnih gužvi, maltretiranja i uzimanja dodatnog novca građanima za plaćanje raznih taksi i ovjera2, navodi se u saopštenju DPS-a.

Ono što je bitnije su, kako kažu, same cijene, koje bi sigurno bile mnogo manje da se dalo građanima da sami izaberu prodavca opreme.

"Jer poredeći cijene koje se nude građanima sa cijenama koje su bile na tržištu neposredno prije tendera, ali i sa cijenama u okruženju dolazimo do podataka koji su frapantni, odnosno, da su sadašnje cijene uređaja veće do 30 odsto, a usluga i do 50 odsto. Ovaj podatak i cjelokupan postupak nanosi štetu građanima i državi u cjelini", zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Taman i ono malo sto je iza vas ostalo, neka pokupe ovi, a sa građanima sta bude.