14 °

max 18 ° / min 14 °

Srijeda

09.10.

18° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

21° / 16°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 11°

Utorak

15.10.

18° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formiran Privredno-ekonomski savjet NSD

Ekonomija

Comments 0

Formiran Privredno-ekonomski savjet NSD

Autor: Antena M

  • Viber

Nova srpska demokratija (NSD) formirala je Privredno-ekonomski savjet koji će se baviti važnim pitanjima ekonomskog razvoja Crne Gore i regiona.

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici, kako je saopštila partija, usvojen poslovnik i izabrano rukovodstvo Savjeta na čijem čelu je diplomirani inženjer elektrotehnike Milutin Đukanović.

“Sa nekoliko velikih infrastrukturnih projekata, Crna Gora može napraviti ozbiljan preokret. Ubijeđen sam da će upravo na polju sjajnih ideja i strateških predloga ovaj Savjet dati značajan doprinos”, istakao je Ðukanović tom prilikom.

Iz NSD su naveli da je Privredno-ekonomski savjet sastavljen od stranačkih i nestranačkih ličnosti sa znanjima i iskustvima koja mogu pomoći privrednom prosperitetu države.

Osim uglednih privrednika i stručnjaka iz Crne Gore, iz NSD su naveli da ovo savjetodavno tijelo čine istaknuti intelektualci iz regiona u oblastima ekonomije, energetike, poljoprivrede, saobraćaja, među kojima su akademik Časlav Ocić, prof. dr Jelena Kočović, prof. dr Cvijan Mekić, prof. dr Nikola Rajaković, prof. dr Željko Đurišić, Branislav Baćović i dr.

“Napredak privrede u Crnoj Gori veoma je bitno pitanje i zato mora biti prioritet čitavog društva kada govorimo o ekonomskom progresu”, poručeno je sa sastanka.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR