21 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

23° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IPARD za tebe: Ministarstvo poljoprivrede objavilo sedmo izdanje biltena

Ekonomija

Comments 0

IPARD za tebe: Ministarstvo poljoprivrede objavilo sedmo izdanje biltena

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je danas sedmo izdanje biltena „IPARD za tebe“, koji ima za cilj da obezbijedi sveobuhvatne informacije o aktuelnostima i javnim pozivima vezanim za IPARD program. Ovaj bilten, koji će se objavljivati kvartalno, predstavlja važan izvor informacija za sve zainteresovane strane uključene u sprovođenje ovog pretpristupnog programa Evropske unije za ruralni razvoj.

IPARD program ima ključnu ulogu u pripremi poljoprivrednog sektora Crne Gore za članstvo u Evropskoj uniji, omogućavajući bolju i uspješniju upotrebu značajnih fondova koji će biti dostupni crnogorskoj poljoprivredi nakon sticanja punopravnog članstva. U svakom izdanju biltena biće predstavljena i uspešna priča korisnika IPARD podrške, čime se dodatno podstiče transparentnost i razumevanje koristi koje ovaj program donosi, najavljuju u Ministarstvu.

Ministarstvo naglašava da neprekidno radi na širenju komunikacionih kanala kako bi informacije o IPARD-u stigle do što većeg broja potencijalnih korisnika. Bilten „IPARD za tebe“ dostupan je na zvaničnoj stranici ministarstva, čime se omogućava lakši pristup svim zainteresovanim stranama: https://www.gov.me/clanak/sedmo-izdanje-elektronskog-biltena-ipard-za-tebe-3

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR