23 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rekonstrukcija puteva u Petnjici počinje naredne godine, javni poziv za izvođače ovog mjeseca

Ekonomija

Comments 0

Rekonstrukcija puteva u Petnjici počinje naredne godine, javni poziv za izvođače ovog mjeseca

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka saobraćaja Maja Vukićević posjetila je danas Opštinu Petnjica, gdje je sa predsjednikom opštine Samirom Agovićem razgovarala o planovima za izgradnju i rekonstrukciju puteva na teritoriji opštine. Posebno je istaknut značaj puta Petnjica-Bioča, koji će skratiti povezivanje Petnjice i Bijelog Polja sa 54 na 33 kilometra. Kako je najavljeno, Uprava za saobraćaj će tokom ovog mjeseca raspisati javni poziv za izbor izvođača radova, a početak radova očekuje se početkom naredne godine.

Pored toga, Vukićević je upoznala Agovića da je projekat sanacije klizišta Podvale na putu Berane-Petnjica u fazi izbora izvođača radova, te da se i ovdje početak radova očekuje početkom naredne godine.

„Vizija ravnomernog regionalnog razvoja države jedan je od prioriteta ove Vlade i Ministarstvo saobraćaja će u narednom periodu, u saradnji sa Upravom za saobraćaj, intenzivirati aktivnosti na pružanju podrške u predstojećem radu na otvorenim i planiranim projektima Opštine Petnjica“, saopštila je ministarka Vukićević.

Takođe, na sastanku je bilo riječi i o mehanizmima pojačanog investicionog održavanja putnih pravaca u ovom dijelu sjevera, kao i o statusu projekta sanacije klizišta Podvade na regionalnom putu Berane-Petnjica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR