20 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nurković: Raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni u Rožajama

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Ekonomija

Comments 0

Nurković: Raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni u Rožajama

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Mirsad Nurković kazao je da juče je raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni u Rožajama.

“Obavještavamo građane i građanke Rožaja da je trud i rad poslaničkog kluba Bošnjačke stranke, kao i ministara iz redova Bošnjačke stranke urodio plodom kada su infrastrukturni projekti u pitanju, jer je tokom jučerašnjeg dana raspisan tender za rekonstrukciju puta od ETC-a do mosta Zeleni, u vrijednosti od jednog miliona eura”, naveo je Nurković u saopštenju dostavljenom medijima.

“Podsjećam da je klub poslanika Bošnjačke stranke prilikom usvajanja budžeta za 2024. godinu djelovao amandmanski sa zahtjevom da se izdvoje sredstva za rekonstrukciju puta od ETC-a do sada već novog kružnog toka kod Zelenskog mosta. Tada je nakon djelovanja poslanika Bošnjačke stranke, Vlada Crne Gore u formi zaključka prihvatila finansiranje ovog projekta u visini od jednog miliona eura”, dodao je on.

 Riječ je, prema njegovim riječima, o dionici koja je vrlo kritična sa više aspekata, a na istoj je,kaže, bilo više saobraćajnih nezgoda sa više ishoda smrtnih slučajeva.

“Vlada Crne Gore je nakon usvojenog zaključka zadužila Upravu za saobraćaj za izradu projekta, a nakon rekonstrukcije Vlade, odnosno, nakon ulaska u Valdu ministara iz redova Bošnjačke stranke, Vlada je dodatno zadužila Upravu za saobraćaj da se raspiše i tender, što je juče i učinjeno na zadovoljstvo svih korisnika te dionice magistralnog puta, a posebno na zadovoljstvo građana opštine Rožaje”, naglasio je Nurković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR