16 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava za igre na sreću Crne Gore sa kolegama iz Srbije o borbi protiv pranja novca

Ekonomija

Comments 0

Uprava za igre na sreću Crne Gore sa kolegama iz Srbije o borbi protiv pranja novca

Autor: Antena M

  • Viber

Delegacije Crne Gore i Srbije intenziviraju saradnju u oblasti igara na sreću, sa posebnim akcentom na suzbijanje pranja novca, zaštitu igrača i uvođenje novih informacionih sistema, saopštila je Uprava za igre na sreću Crne Gore povodom posjete Upravi za igre na sreću Srbije.

Tokom dvodnevne posjete Upravi za igre na sreću Srbije, delegacija crnogorske Uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija usredsredila se na jačanje saradnje s ciljem unapređenja regulative i kontrole u ovoj oblasti. Razgovori su se fokusirali na ključne teme poput suzbijanja pranja novca, prepoznavanja rizika i primjene novih tehnologija, uključujući uvođenje informacionog sistema u Crnoj Gori.

Posjeta je ocijenjena uspješnom jer je postignut dogovor o nastavku saradnje između dvije uprave, posebno u vezi sa nadzorom nad priređivačima igara na sreću i primjenom tehnoloških rješenja koja bi trebala unaprijediti efikasnost i transparentnost njihovog rada.

Jedan od glavnih rezultata sastanka je dogovor o podršci Srbije Crnoj Gori prilikom implementacije novog informacionog sistema, na osnovu pozitivnog iskustva koje je Srbija imala u tom procesu. Pored toga, obje strane su se složile o potrebi daljeg harmonizovanja regulativa na regionalnom nivou, što će olakšati borbu protiv nepravilnosti i podići nivo zaštite igrača.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR