10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I sjutra isključenja struje zbog radova na mreži

Društvo

Comments 0

I sjutra isključenja struje zbog radova na mreži

Izvor: mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Podgorici dobiće Kakaricka gora, Daljam i Plana, a u Ulcinju Donji Štoj, Velika plaža i Ćirovići.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 18 sati, bez struje biti Dio Kakaricke gore, a od osam sati i 30 minuta do 15 satii Peuta.

Od devet do 15 sati, bez struje će biti željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Oraha od 12 do 16 sati, Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Na Cetinju, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Kopito.

U Danilovgradu će, od sedam sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje biti Gostilje, Kopilje, Dobri Do, Ruišta i Vukotica, a od osam do 18 sati, Plana i Daljam.

Od devet do devet sati i 30 minuta, struju neće imati Lalevići, Orja Lika, Bogićevići, Frutak, Ržišta, Do Pješivački, Valeta, Viš, Glava Zete, Kujava, Bogmili, Zagorak, Tunjevo, Dobro Polje, Adžin Most, Vinići, Mosori, Sretnja , Brijestova , Rova , Donji Rsojevići, Bare Šumanovića, Šobaići, Mijokusovići, Boronjina, Mandići, Kupinovo i Motel Sokolina.

Od devet do 14 sati, bez struje će biti Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Mokanje kao i preduzeća Savović, Selekt, Jovanović i Volmont.

U Nikšiću će, od sedam do 17 sati, bez struje biti Srni Do, a od osam do 15 sati, Podvrš, Vraćenovići, Pilatovci, Obljaj, Vučji Do, Rvana Gora, Bratogošt, Bjelice, Vrbice, Crkvice i Ubla.

Od devet do 14 sati, struju neće imati zgrada Centrokopa u ul. Baja Pivljanina, a od deset do 14 sati, Prisoja.

Od 13 do 17 sati, bez struje će biti Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica (Pometenik), Busak, Muževice, Lastva Donja i Lastva Gornja.

U Budvi će, od devet do 13 sati, bez struje biti Plinara i Babilonija, a od 11 do 15 sati dio naselja Rozino (zgrade Budvanske rivijere) i okolina i dio naselja Mainski put (blizu Mega marketa).

U Baru, od devet do 14 sati, struju neće imati naselje prekookenska, Bazen i Šušanj – Bajramovići, a od deset do 14 sati i 30 minuta, ulice 103 i 105 u Dubravi.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Kamneo, Mokrine, Kruševice i Vrbanja, a od 12 do 13 sati, Kumbor - dio potrošača naselja Zmijica.

U Kotoru, od devet do 11 sati, bez struje biti Radanovići, dio potrošača oko salona namještaja Zećanka, a od devet do 13 sati, Markov Rt - Stoliv.

Od deset do 11 sati, bez struje će ostati Stari Grad - dio potrošača na Trgu od Oružja.

U Ulcinju će, od osam do devet sati, bez struje biti Pinješ dio naselja oko hotela Mediteran, a od osam do 15 sati Kruče naselje kod starog Ulcinja.

U Andrijevici, od devet do 13 sati, bez struje biće dio sela Đuliće, a od devet do 14 sati i 30 minuta dio sela Ulotina i Bojoviće.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, struju neće imati Gubavač, Lipnica, a u Gusinju, od devet do 14 sati i 30 minuta, Selo Višnjevo i jedan dio sela Kruševa.

U Mojkovcu, od devet do 13 sati, bez stuje biće Juškovića Potok, a u Kolašinu, od osam do 14 sati, Vrujca i Ravni, a od deset do 14 sati Ulica, Smira, Prekobrđe, Bare, Đuđevina i Raičevina.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Bašča.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR