11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pale lažne policijske iskaznice, pobjegao ruski konzul Đukić

Izvor: Foto: Pobjeda

Društvo

Comments 11

Pale lažne policijske iskaznice, pobjegao ruski konzul Đukić

Izvor: Pobjeda/Mina

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Crnogorska granična policija pronašla je i zaplijenila 100 lažnih znački Međunarodne asocijacije policajaca (IPA), ilegalno transportovanih u Crnu Goru koje je trebalo da preuzme ruski počasni konzul Borivoje Đukuć.

U srijedu, kako piše Pobjeda, oko jedan sat iza ponoći, na graničnom prelazu Dobrakovo, u autobusu srpskih registracija pronađen je paket sa lažnim policijskim iskaznicama.

Kako se navodi, graničnim policajcima je bilo sumnjivo da Međunarodna policijska asocijacija, ilegalno distribuira značke organizacije iz Srbije za Crnu Goru.

Na IPA iskaznicama koje su zaplijenjene, na policijskom bedžu, izgraviran je natpis „Russian section“.

Pošiljka je odmah zaplijenjena i obaviještena je crnogorska policija.

Ispitujući vozača autobusa, crnogorski policajci saznali su da mu je paket, neposredno prije polaska, uručio srednjovječni gospodin koji je pokazao svoju ličnu kartu i, uz molbu i sitnu finansijsku nadoknadu, zamolio da omanji paket „koji sadrži neku porodičnu dokumentaciju” prenese do Podgorice.

Kako je to uobičajeno, pošiljalac paketa je ostavio mogućnost da se kontaktira osoba koja u Podgorici treba da preuzme pošiljku.

Na listiću je bio zapisan broj telefona, kao i ime i prezime čovjeka koji će paket sačekati na autobuskoj stanici u Podgorici, a ispostavilo se da je riječ o Borivoju Đukiću, nekadašnjem počasnom konzulu Rusije u Crnoj Gori.

Da su granični policajci znali ko je vlasnik telefonskog broja zapisanog na listiću uz paket, vjerovatno ne bi pošiljka tek tako bila zaplijenjena.

Đukić je, kako se navodi, negdje oko četiri sata izjutra, pozvao vozača autobusa i saznao da je razotkriven i da je policija na sjeveru Crne Gore zaplijenila paket koji je iščekivao.

On je odmah je isključio telefon i otišao iz Crne Gore.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Ove mizerije

Evo ovo je Rusija. ovo im je KONZUL , a ordenje su dali Mandicu i Knezevicu. Ovo je potvrdilo da su Crnoj Gori jedini neprijatelji u svijetu Rusija i Srbija. Spustiti diplomatske odnose i povuci ambasadora iz Rusije

Baba

Mir, mir mir, niko nije kriv! Samo što Crna Gora svašta nešto izmišlja i tripuje se. Svaka čast policiji. Bogami ste , komšije i baćuške džaba krečili! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Vlado

@Laž, Samo ti vjeruj u svoju laž i ostani slijepac kod oba oka. Drugo i ne očekujem od onih koji su izmislili "pernato dijete" i sve one silne gluposti. Pa što onda "konzul" pobježe ?