22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Da li će dr Radović medicinskog direktora KC postaviti po diktatu politike?

Izvor: Iks (X); (Jutros ispred Kliničkog)

Društvo

Comments 3

Da li će dr Radović medicinskog direktora KC postaviti po diktatu politike?

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon inicijative ministra zdravlja Vojislava Šimuna za razrješenje direktorice Kliničkog centra CG Ljiljane Radulović, uz koju će otići i medicinski direktor Zoran Terzić, javnost spekuliše o njihovim nasljednicima.

Već mjesecima praktično je izvjesno da će na čelo KC CG doći ugledni kardiohirurg Aleksandar Radović, čovjek za čije profesionalne reference ali i ljudske kvalitete sagovornici Antene M imaju samo riječi hvale.

Posljednjih dana, portali koji važe za oglasne table bivšeg Demokratskog fronta najavljuju da će novi medicinski direktor biti aktuelni šef Klinike za ortopediju i traumatologiju Goran Pešić?!

Vlada CG, očekuje se, naimenovaće sjutra dr Radovića za direktora KC CG, a vjeruje se da će on već u petak objelodaniti ko je njegov izbor za medicinskog direktora.

Sagovornici našeg portala vjeruju da dr Aleksandar Radović neće prihvatiti da medicinskog direktora postavi po diktatu politike. Pešić, naime, važi za favorita bivše ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović i ima jaku partijsku logistiku za napredovanje u službi.

Antena M već je pisala i o skandalu sa nabavkom ortopedskih pomagala iz Turske, a dr Pešić je odbio da o tom slučaju govori za naš portal.

O stanju u najvažnijoj medicinskoj ustanovi u Crnoj Gori svjedoči i jutrošnja fotografija, objavljena na društvenim mrežama.

KC CG posljednjih su godina napustili brojni najistaknutiji stručnjaci što se neminovno odrazilo na kvalitet usluga koje dobijaju građani.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Realan

Ako direktorsko mjesto za Radovica znaci prestanak rada u operacionoj sali, to je jos jedan primjer kako ce politika izvanrednog ljekara u najboljim godinama odvuci od osnovne struke. Treba li mu to…pacijentima sigurno ne!

Katunjanin-Miogost

U zadnje 4 godine u Crnoj Gori je , na sceni revija izbora naj gorih mogućih kadrova , po principu ,što važnija pozicija,kadar što gori ,zlonamjerniji , nesposobniji i neznaveniji.

Mila K

Ako bilo ko obezbijedi moć jbb koja je odavno štetočina Kliničkog, nastavlja se zapuštenost, raspuštenost, intelektualna, moralna i etička zakržljalost Kliničkog.