23 °

max 27 ° / min 16 °

Srijeda

03.07.

27° / 16°

Četvrtak

04.07.

27° / 17°

Petak

05.07.

29° / 16°

Subota

06.07.

30° / 20°

Nedjelja

07.07.

32° / 21°

Ponedjeljak

08.07.

33° / 23°

Utorak

09.07.

35° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pljevlja: Litije, srpski premijer i zastava na otkrivanju spomenika Leovcu

Izvor: PV informer

Društvo

Comments 3

Pljevlja: Litije, srpski premijer i zastava na otkrivanju spomenika Leovcu

Autor: Antena M

  • Viber


Srpski premijer Miloš Vučević doputovao je danas u Pljevlja kako bi prisustvovao otkrivanju spomenika članu nekadašnje Vojske Jugoslavije Predragu Leovcu, koji je stradao tokom rata na Kosovu 1999. godine.

Događaju su, kako je objavio PV informer, prethodile Vidovdanske litije, a otkrivanju spomenika prisustvovale su i vojne delegacije iz Srbije i Bosne i Hercegovine, kao i sveštenici SPC.  

Sveštenik SPC Atanasije je osveštao spomenik i uručio orden „Bijelog anđela prvog reda“ ocu Predraga Peđe Leovca, Milu Leovcu.
 
Događaj su organizovali Opština Pljevlja i Kulturni centar „Predrag Peđa Leovac“, a spomenik je prije otkrivanja bio prekriven srpskom zastavom.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

s mile

A šta će spomenik u Pljevlja? Ovaj izmišljeni kosovski junak iz izmišljene bitke nije poginuo od bombardovanja u Pljevlja, no na Kosovu. Što onda spomenik ne stave tamo đe je poginuo ili u rodno selo?

Jovo

Masinerija iz 90tih. Ispekli su zanat u Bosni, Hrvatskoj, na Kosovu, sad u Vojvodini. Tijesna saradnja vlasti Srbije, spc, medija, bia i nasih bijeda. Mislio sam da pocinju sa rusenjem CG. Sad vidim da su ostala samo dva poteza do kraja. Izlazak iz NATO i dvojno drzavljanstvo zbog referenduma.

Bajo

Ovo je uzas. Oni sve planski rade. Uskoro ocekujmo da nam postave granicu. Ili da se na granicnom prelazu sa nase strane , postavi srpska zastava. Do najsitnijeg detalja su sve isplanirali. Sta ce tek uraditi do Nove Godine.