14 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

21° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samardžić odgovorio Demokratama: Nikada nijesam bio admiral nijedne stranke, niti političara, već isključivo države kojoj sam služio

Izvor: Screenshot

Društvo

Comments 2

Samardžić odgovorio Demokratama: Nikada nijesam bio admiral nijedne stranke, niti političara, već isključivo države kojoj sam služio

Autor: Antena M

  • Viber

Admiral u penziji i nekadašnji načelnik Generalštaba Dragan Samardžić objavio je na mreži Iks reagovanje na, kako je naveo, posljednju hajku "demokrata" na njegovu ličnost.

Reagovanje prenosimo integralno:

Hajka “Demokrata” na moju ličnost, zbog iznošenja argumentovanih činjenica o nezakonitostima rada ministra Krapovića, kojim svakodnevno svjedočimo, se nastavlja. Izjava potpredsjednika Vlade, Alekse Bečića, je skandalozna i satkana od samih laži i podmetanja.

Nikada nijesam bio admiral nijedne stranke, niti ijednog političara, već isključivo države kojoj sam služio. Prvi admiralski čin dobio sam kao zamjenik komandanta Mornarice SiCG 2004, kada g. Đukanović nije ni znao za mene. Na dužnost NGŠ postavljen sam isključivo na predlog ministra Vučinića.

Za mene niko iz vlasti nije nikada urgirao, a kamoli se založio kao što ste Vi 2021, uslovivši Savjet za OiB izborom vašeg kandidata, ili ćete po hitnom postupku donijeti Zakon o Savjetu, kojim bi konsenzus zamijenili većinskim odlučivanjem, i tako odlučivali samo Vi i premijer Krivokapić.

Ama baš nikakvu ulogu nijesam imao u privatizaciji Skočiđevojke i Platamuna, što je lako provjerljivo i dokazivo. Nijesam učestvovao u bilo kakvim malverzacijama sa vojnim stanovima, te je sramota da se potpredsjednik Vlade služi podmetanjima i gnusnim lažima.

Kakva je to pravna država đe potp. Vlade, šef poslaničkog kluba i Ministarstvo odbrane štite slobodu govora na način da prijete i bez zeru dokaza lažno optužuju građane. Da li ste vi gospodo svjesni da ste, umjesto odgovora na činjenice, izabrali da napadom na ličnost štitite nelegalnost?

P.S.
Gospodo, da sam potpredsjednik Vlade zadužen za bezbjednost ili ministar odbrane, prije nego bi zora u subotu svanula bio bih u Šavniku, da pomognem svojim građanima.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Hisen Babajic

SVAKA TI CAST,PRVO CRNA GORA PA SVE OSTALO!

Katunjanin

E , G-dine Samardzicu , druga su vremena . Pogledajte sta onaj Krapovic radi vasem kolegi G-dinu Lazarevicu . A zasto , zato sto je Krapovic gradjanin -demonkrata a G-din Lazarevic nece da se deklarise kao Srbin ,pa zar je to problem -"ja sam Srbin al nedam CG za sve Krapove ovoga svijeta "