13 °

max 21 ° / min 13 °

Nedjelja

20.10.

21° / 13°

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

21° / 14°

Srijeda

23.10.

22° / 14°

Četvrtak

24.10.

22° / 12°

Petak

25.10.

20° / 12°

Subota

26.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Provjeravaju da li su na štandu Srbije prikazane fotografije crnogorskih opština

Društvo

Comments 3

Provjeravaju da li su na štandu Srbije prikazane fotografije crnogorskih opština

Izvor: MINA

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo vanjskih poslova (MVP), posredstvom Ambasade Crne Gore u Pekingu, provjerava da li su, tokom sajma vina u Kini, na štandu Srbije prikazane fotografije crnogorskih opština, saopšteno je agenciji MINA iz tog resora.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija navodno sa sajma vina u kineskoj provinciji Guangdžou, a na kojem su na štandu označenom kao Srbija prikazane fotografije crnogorskih opština.

Iz MVP-a su na upit agencija MINA odgovorili da, posredstvom Ambasade u Pekingu, provjeravaju sve navode i utvrđuje neophodne činjenice u cilju reagovanja prema organizatorima sajma i vlasniku štanda.

“Ambasada u Pekingu će, u najskorijem roku, pribaviti detaljne informacije u vezi sa pripremom i organizacijom štanda, te ukazati na obavezu istinitog i preciznog informisanja kako posjetilaca sajma, tako i šire javnosti, o tome koje kompanije i iz kojih država su predstavljene i naglasiti da je nedopustivo da fotografije jedne države budu prikazane na štandu druge”, naveli su iz MVP-a.

Iz tog resora su poručili da će, po utvrđivanju svih okolnosti, reagovati na odgovarajući način i o tome informisati zainteresovanu javnost.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

Mi smo izgleda u Srbiji samo nam još nisu javili

Rade

Nisu smjeli uputiti protestnu notu, i kako bi kad dojucerasnji ambasador iz Ankare ima jednu vezu sa BIA (sjetice se on, podsjetice se, jos iz Abu Dabija).