18 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pruga Podgorica-Nikšić: Mašinovođa zaustavio voz i pomogao ženi u teškom stanju

Izvor: Volim DG

Društvo

Comments 1

Pruga Podgorica-Nikšić: Mašinovođa zaustavio voz i pomogao ženi u teškom stanju

Izvor: Volim Danilovgrad

Autor: Antena M

  • Viber

Mašinovođa koji je upravljao teretnim vozom na liniji Podgorica – Nikšić, koja prolazi kroz stajalište Slap, zaustavio je danas voz i pomogao ženi koja je bila u vozilu pored pruge u teškom zdravstvenom stanju.

Naime, mašinovođa, je u toku vožnje primijetio putnički automobil marke „Jugo“ parkiran tik uz prugu, što je izazvalo sumnju i momentalno privuklo njegovu pažnju. S obzirom na to da je bilo neophodno odmah reagovati kako bi se izbjegla potencijalna opasnost, mašinovođa, koji je želio ostati anoniman, je bez oklijevanja odlučio da zaustavi voz.

Nakon što je zaustavio teretni voz, mašinovođa se približio vozilu i kroz prozor ugledao ženu u veoma teškom stanju. S obzirom na to da nije bilo vremena za gubljenje, odmah je kontaktirao policiju i hitnu pomoć, i ubrzo su se pojavile nadležne službe. Policija je osigurala područje, dok su ljekari hitne pomoći brzo preuzeli ženu koja je pokazivala znakove ozbiljnih zdravstvenih problema.

Ovaj herojski gest naišao je na pohvale u lokalnoj zajednici, kao i među kolegama u željezničkoj službi, prenosi portal Volim Danilovgrad. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Lovcenska vila

Ima nade za Crnu Goru. Sve dok postoje ljudi koji pomažu drugima postojacemo. Bravo 1000 puta za masinovodju. Ženi brzo ozdravljenje. Čoveka pohvaliti. Sve ti živelo ljudino