22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Incident na  aerodromu: Kneževićevo obezbjeđenje boksom na Cetinjane, pa prijavili policiji da je napadnut?

Hronika

Comments 17

Incident na aerodromu: Kneževićevo obezbjeđenje boksom na Cetinjane, pa prijavili policiji da je napadnut?

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević prijavio je Upravi policije da je napadnut na podgoričkom aerodromu. 

Kako je Anteni M nezvanično potvrđeno iz Uprave policije, Knežević je prijavio da su ga verbalno napale tri osobe, a on je trenutno u CB Podgorica i daje izjavu.

U incidentu sa obezbjeđenjem Milana Kneževića učestvovali su, kako saznaje Antena M, dvojica Cetinjana I.G. N.G, i D.V. koji nije stanovnik Prijestonice.

Anteni M javio se rođak učesnika incidenta sa Cetinja i ispričao njihovu stranu priče o tome šta se desilo na podgoričkom aerodromu.

"Moj brat, otac od 73 godine i drug bili su u automobilu na aerodromu ispred automobila u kojem je bio Knežević sa obezbjeđenjem. Moj brat se nasmijao kada je vidio ko je u automobilu iza. Milan Knežević je izašao i pitao je moga brata 'Šta si rekao?', moj brat je kazao 'Ništa, da ti je lijepa glava' i krenuo prema aerodromu. Na to mu je Knežević opsovao majku i krenuo prema mom bratu zajedno sa obezbjeđenjem. Moj otac je stao između njih da spriječi incident. Nakon toga je obezbjeđenje Milana Kneževića moga oca udarilo po rukama, a moga brata po leđima boksom. Nakon tog udarca, moj brat je krenuo da se brani. Razdvojili su se nekako, i Knežević je sa obezbjeđenjem krenuo put policije. Moj brat je razmišljao da pođe i podnese prijavu, ali prišli su im policajci i pitali može li to na tome da se završi jer svi imaju let. Odlučili su da ne dižu prašinu oko toga i da ne idu u policiju i svako je pošao svojim putem", priča nam rođak učesnika incidenta.

"Međutim, dok su bili na gejtu, policija je došla po njih i spriječila ih da pođu na let, jer ih je Knežević prijavio za napad. Pitali smo postoje li kamere i video zapis, rekli su nam da postoje. Na snimku će se vidjeti ko je koga prvi napao i sve će biti jasno", kazao nam je čitalac.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Susjed_1

@Posmatrac , Nije slučajno! Sve detaljno planirano. Vjeruj mi na riječ. Ništa kod njih nije slučajno ! SNIMATI, SVE SNIMATI,

Susjed_1

Nastavak: 4) Ovo je namjerno iscenirano i očekujte više takvih predstava. Dragi Crnogorci, morat ćete se naučiti SVE SNIMATI. SVE !!! Neka vam je VJEČNA!

Susjed_1

Čitam i ne vjerujem ! 1) Kako zastupnik ima sl.auto i osiguranje? Kod nas( u EU, također) to je since fiction! Nema šanse ! 2) Kako bilo tko može koristiti bokser koji je zabranjen u demokratskim državama? 3) Kako nema kamera na aerodromu: Jer ako ih igdje ima- moraju biti na aerodromu?