16 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

22° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

23° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svi detalji policijske potjere: Budvanin naoružan krenuo za Podgoricu, oglušio se o naredbu policije, uperio pištolj pa uhapšen

Izvor: Antena M

Hronika

Comments 2

Svi detalji policijske potjere: Budvanin naoružan krenuo za Podgoricu, oglušio se o naredbu policije, uperio pištolj pa uhapšen

Autor: Antena M

  • Viber

Na putu Podgorica-Cetinje, u mjestu Barutana danas se odvijala policijska potjera u okviru koje je uhapšen Budvanin Miro Vujačić.

Detalje o cijeloj akciji Uprave policije objasnila je putem saopštenja.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas u 17.31 časova obaviješteni od strane kolega iz Odjeljenja bezbjednosti Budva da se jedno lice vozilom uputilo iz pravca Budve u pravcu Cetinja, odnosno Podgorice, te da kod sebe ima oružje.

Ovom licu je policija na Cetinju izdala naređenje da se zaustavi, o šta se on oglušio i nastavio kretanje ka Podgorici. U mjestu Barutana gdje je policija postavila blokadu lice je izašlo iz vozila i dalo se u bjekstvo, nakon čega je zaustavljen od strane policijskih službenika", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prilikom hapšenja Vujačić je uperio pištolj u pravcu policijskih službenika nakon čega je razoružan i uhapšen.

"Riječ je o licu M.V. i kod njega je policija ovom prilikom pronašla vatreno oružje – pištolj i više komada pištoljske municije, kao i hladno oružje", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Likj

Sto se ne javlja ministar i zamjenik premijera, vide li oni ove revolverase?

Sve vi cvjetalo

Ovakve bi odmah rijesili u bilo koju zemlju, cim bi uperio oruzje u policiju. Sve vise su gradjani zabrinuti za svoju sigurnost. Bezvlqsce je na svaku stranu, od saobracaja, do ponasanja bilo gdje drugo. Raspustena banda.