25 °

max 31 ° / min 20 °

Srijeda

26.06.

31° / 20°

Četvrtak

27.06.

26° / 19°

Petak

28.06.

30° / 18°

Subota

29.06.

33° / 20°

Nedjelja

30.06.

32° / 22°

Ponedjeljak

01.07.

33° / 24°

Utorak

02.07.

31° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Air Montenegro otvorio liniju Tivat-Baku

Izvor: Air Montenegro

Ekonomija

Comments 0

Air Montenegro otvorio liniju Tivat-Baku

Autor: Antena M

  • Viber

Air Montenegro danas je dočekao prve putnike iz Bakua, čime je i zvanično otvorena nova linija Tivat-Baku. Letovi na ovoj liniji će se realizovati dva puta sedmično -ponedjeljkom i petkom.

Na tivatskom aerodromu je za prve putnike iz Azerbejdžana organizovan prigodan doček, a dobrodošlicu u Crnu Goru poželjeli su im predstavnici Air Montenegra, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Aerodroma Crne Gore, kao i Turističke organizacije Tivat.

PR menadžerka Air Montenegra, Maja Bjelić kazala je da u kompaniji vjeruju da će otvaranje ove linije imati višestruko pozitivan uticaj.

,,Vjerujemo da će uvođenje ove linije imati pozitivan uticaj kako na turizam, tako i na ekonomsku povezanost naših zemalja.Očekuje se da će direktna linija Baku-Tivat značajno povećati broj turista iz Azerbejdžana i stimulisati dodatna ulaganja sa tog tržišta u Crnu Goru.Ova linija će ojačati veze između dvije zemlje i pružiti dodatan podsticaj turističkoj privredi Crne Gore, privlačeći posjetioce iz Azerbejdžana koji žele istražiti bogatu kulturnu i prirodnu baštinu Crne Gore’’, ističu iz kompanije Air Montenegro.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR