27 °

max 27 ° / min 18 °

Subota

28.09.

27° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 15°

Petak

04.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mićović: Odžićevi partneri iz SD-a dobijali stanove, kad su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura

Ekonomija

Comments 4

Mićović: Odžićevi partneri iz SD-a dobijali stanove, kad su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura

Autor: Antena M

  • Viber

Da se potpredsjednik SDP-a Petar Odžić, zajedno sa svojim političkim partnerima dosljedno zalagao za životni standard građana, kao što se sada zalaže iz opozicije, ne bi naši građani primali mizerne plate i penzije, dok su njegovi partijski i sada koalicioni partneri dobijali nekretnine od države, saopštila je Anđele Mićović, potpredsjednica Gradskog odbora i odbornica Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada.

"Podsjećamo Odžića da su brojni funkcioneri SD-a dobijali stanove od države, kada su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura. Kada su plate i penzije uvećane višestruko, Odžić se zabrinuo zbog mogućnosti da se cijena vode uveća za euro, dva ili tri eura.

Kad već pokazuje toliku senzibilnost za životni standard građana, očekujemo da potpredsjednik SDP-a pozove svoje političke partnere da vrate brojne nekretnine, otpremnine i razne beneficije koje su imali od države decenijama, a da se sva ta sredstva ulože u razvoj naše zemlje", navela je ona u saopštenju.

Tako bi pokazali da se, prema riječima Mićović, patriotizam ne zasniva na ambiciji za lični interes, već da iskreno vole Crnu Goru i žele dobro svim njenim građanima. 

"Za razliku od perioda kada je Odžićev jedinstveni SDP sa DPS-om bio na vlasti, u Crnoj Gori više nikada gorivo neće biti luksuz, niti će se uvoditi takse na SIM kartice i kablovsku televiziju, a istovremeno ograničavati i smanjivati zarade", zaključila je u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Ko je vecu stretu nanijo Crnoj Gori, Vi koji ste prepisali tudjoj drzavi 54 kilimetra kvadrata teritorije i 650 crkvi i manastira, ili nekih desetak neposteno uzetuh stanova? Prevelik je vas grijeh gospodjo. Nemate vi moralno pravo nikoga da prozivate. Pogledajte se u ogledalo.

tuđe_solilo

I što je bilo kad si se probudila? Okreni se oko sebe i vidi što radi tvoja partija - rasipa i ono što je ostalo nakon pohare koju je načinio Abazović. Šetajte se vi besplatno po svijetu, kupujte i dižite kredite a proviziju u džep stavite. Narod će sve to platiti. Za 4 godine urnisaste sve. Pih! T

Milena

Gospodjo ,stalno pominjete kako ste usrecili ovu zemlju nakon vladavine DPSa,mi gradjani isto pravimo uporedjenja,vasa vladavina ostavlja pustos za sobom,sve ste urnisali,vi zivite dobro,uzimate skupe kredite i dijelite medjusobno,kad odete sa vlasti nece biti tesko dokazivo vase razgubanje imovine.