26 °

max 26 ° / min 18 °

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 15°

Petak

04.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radunović i Mikijelj o planiranju budžeta za narednu godinu: Cilj efikasnije upravljanje morskom obalom i unapređenje ponude

Izvor: MDUP

Ekonomija

Comments 2

Radunović i Mikijelj o planiranju budžeta za narednu godinu: Cilj efikasnije upravljanje morskom obalom i unapređenje ponude

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Slaven Radunović održao je radni sastanak sa direktorom Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Mladenom Mikijeljom i njegovim saradnicima.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, tokom sastanka su razmatrane ključne teme poput priprema za narednu turističku sezonu, izrade Programa privremenih objekata i Atlasa crnogorskih plaža i kupališta, kao i dugoročnog plana za izmjene Prostornog plana u zoni morskog dobra.

"Poseban akcenat stavljen je na planiranje budžeta za narednu godinu, s ciljem efikasnijeg upravljanja morskom obalom i unapređenja turističke ponude Crne Gore. 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom i resorno Ministarstvo nastavljaju intenzivne aktivnosti na obezbjeđenju održivog razvoja i unapređenju priobalnih područja u svih šest primorskih opština", piše u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Kad ministri posjećuju partijske drugare ogrezle u bezakonju, pokazuju koliko nisu dostojni pozicije ministra u Vladi CG. Pretužno.

Savatije

Što nepita,ministre tvog pulena Mikijelja za njegove lične koristi od najma Morskog dobra,izašto ne sruši objekte velikog sexpartnera Kaloštro Mila u Lučice kod Petrovca,izgrađene na kamen u moru. Radunoviću,neide politika i lopovluk,ili ide,more biti da ja nisam u pravu.