11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP Demokratama: Mi nemamo šta da krijemo, a imaju li Aleksa i njegov Boris?

Politika

Comments 1

SDP Demokratama: Mi nemamo šta da krijemo, a imaju li Aleksa i njegov Boris?

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Socijaldemokratska partija reagovala je na na saopštenje Demokrata, koje, kako navode obiluje uvredama.

"Aleksa i njegov Boris, u histeričnom saopštenju koje obiluje uvredama, projekat nezavisne Crne Gore nazivaju “nacionalističkim konceptom” u koji “nijesu htjeli da se utjeraju”. Kada ste nervozni omakne vam se da kažete i neku istinu. Zato nas i ne čudi što potpredsjednik i član predsjedništva Alekse i njegovog Borisa aplaudiraju i ćute na šovinističke poruke protiv Crne Gore na skupu u Budvi gdje su željeli da “ujedine sve srpske zemlje”.

Aleksa i njegov Boris zadovoljni su porukama njihovog Momira Bulatovica. Ipak razumijemo, zbog njega su se i učlanjivali u nekadašnji SNP. Doduše Aleksa je to uradio zbog Srđana Milića čiji je portparol bio.

SDP je 18 godina politički djelovao da obnovi crnogorsku državu i uvede je u zajednicu najmoćnijih država svijeta, NATO. Devedesetih smo bili protiv rata, i kao i danas, za nezavisnu i građansku Crnu Goru. Uspjeli smo i na to smo ponosni. A gdje su Aleksa i njegov Boris bili tada. I tada i danas su se izgleda jednako divili prvo Momiru Bulatovicu, a onda Srđanu Milicu. Bili su i ostali samo podmladak nekadašnjeg SNP-a. Na budvanskom skupu pripalo ih je da budu u krilu Andrije Mandića", navode iz SDP-a.

Kako dodaju, oni nemaju ni lično ni politički ništa da kriju, ali se pitaju imaju li "Aleksa i njegov Boris".

"Čudno je da u njihovim histeričnim saopštenjima hoće da prikriju nemoguće – da su bili dio šovinističkih poruka protiv Crne Gore i to iz prvog reda, ćutali i ostali do kraja. Gdje su u tim porukama Aleksa i Borise građanska Crne Gora, gdje su u budvanskim porukama multietnička i evropska Crna Gora - izgleda ste se slušajući Momira opet vratili na “fabrička podesavanja”. Histerija, primitivizam i uvrede to ne mogu da prikriju. Kada neprestano lažete i pretvarate se onda neprestano morate ubjeđivati druge, ali i sebe u svoju tobožnju iskrenost. Otuda tako iritantan ton i provincijalna galama i vriska. Logično: ogledalo je krivo što je slika ružna", zaključuju iz SDP-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Liberal

Što se tiče odnosa SDP i "Demokrtata" prema CG, ista su ...