10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Sa Cetinja se kretalo u pobjede i utirao put modernoj Crnoj Gori

Politika

Comments 0

Đukanović: Sa Cetinja se kretalo u pobjede i utirao put modernoj Crnoj Gori

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 13. novembra-Dana Prijestonice, predsjedniku Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković, odbornicima, svim građanima Prijestonice Cetinje i učesnicima svečane sjednice.

“Cetinje je oduvijek predstavljalo, ne samo kulturno-istorijski, već i društveno-politički centar života Crne Gore. Na Cetinju se i stvarala i čuvala država, a luča slobode i neprolaznog patriotizma gorjela je u Prijestonici i u najtežim vremenima. Naša bogata istorija ispisivala se na Cetinju. Sa njega se kretalo u pobjede, kojima se utirao put, slobodan sam da tvrdim, modernoj državi u kakvoj živimo”, poričio je Đukanović.

 Kada je Crna Gora postala članica NATO saveza i korak je do članstva u EU, vlast može, kako se navodi u čestitki posvećeno raditi na daljem svestranom razvoju Cetinja, kako bi se valorizovali resursi, podstakao njegov održivi razvoj i vratio mu se stari sjaj, kakav svakako zaslužuje jedna Prijestonica.

“Uvjeravam vas da ću za vrijeme svog mandata Predsjednika Crne Gore, u okviru svojih Ustavom propisanih nadležnosti, ali i kao Predsjednik Senata Prijestonice, učiniti krajnje napore kako bismo zajedno došli do realizacije postavljenih nam ciljeva“, zaključio je Đukanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR