7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković o aferi "Koverta": Državni organi da pokažu ozbiljnost

Politika

Comments 1

Vuković o aferi "Koverta": Državni organi da pokažu ozbiljnost

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Državni organi treba da pokažu ozbiljnost, i to je najvažnije, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković komentarišući za Dan aferu “Koverta”, u kojem je jedan od glavnih aktera njegov prethodnik Slavoljub Stijepović.

On smatra da je odluka Agencije za sprečavanje korupcije da od Demokratske partije socijalista traži da u budžet vrati 47.500 eura još jedan dokaz da u Crnoj Gori nema povlašćenih.

“Mislim da već možemo da kažemo da je ovo slučaj, da je utvrđeno kršenje Zakona o finansiranju političkih partija, da je nadležna agencija reagovala u odnosu na Demokratsku partiju socijalista, da su preduzete određene mjere i da je novac vraćen. U svakom slučaju, to je još jedan dokaz da u našoj zemlji nema povlašćenih”, kazao je Vuković.

Upitan da li očekuje da će funkcioneri DPS-a koji su do sada saslušavani ili će biti saslušani u tužilaštvu zbog afere “Koverta” podnijeti ostavke, gradonačelnik Glavnog grada je odgovorio da ne želi da prejudicira ishod procesa.

“Hajde da ostavimo nadležnim organima da rade svoj posao, pa ukoliko se utvrdi subjektivna odgovornost, ja vjerujem da će ljudi znati šta im valja činiti”, naveo je Vuković.

Afera “Koverta” izbila je 11. januara, kada je Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe, u javnost pustio snimak na kojem se, kako tvrdi, vidi kako bivšem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću daje novac za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Naslednik migov

Bices ti gori od miga primicu se izbori ako izdrzi ova vlast jos 1 gd ali nevjerujem gotovo je odbrojavaju se dani.