14 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjednik Crnogorske: Poreklom sam Crnogorac, nacionalno sam Srbin

Politika

Tag Video
Comments 28

Predsjednik Crnogorske: Poreklom sam Crnogorac, nacionalno sam Srbin

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crnogorske dr Vladimir Pavićević dao je 12. aprila 2016. intervju za Balkan info tv produkciju i na vrlo zanimljiv način definisao svoj identitet.

Kako, pogledajte u insertu koji je danas preplavio društvene mreže.

Nakon uspješne akademske i političke karijere u Srbiji, tokom koje je bio i poslanik u srpskom Parlamentu, Pavićevic se vratio u Crnu Goru i postao predsjednik Crnogorske.

Na izborima za parlament Glavnog grada Crnogorska je bila u koaliciji sa DPS-om, da bi potom ušla u savez sa DF, Demokratama i ostalim partijama koje čine vlast u Budvi.

Crnogorska je nedavno izašla iz koalicije u Podgorici, a gospodin Pavičević je, zajedno sa Miodragom Lekićem i Aleksom Bečićem, organizovao proteste na Cetinju, u Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, sa kojih su se okupljeni pridruživali "građanskim" protestima u Podgorici.

I sami lideri ovih partija bili su akteri prvih protesta, koji se već duže od mjesec, subotom, održavaju u Podgorici pod nazivom "97000 - odupri se"

Komentari (28)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Nema dvoumljenja.Od ovakvih i onih što su sami pokazali da su protiv crnogorskog naroda i države a śede u Skupštinu i primaju bogate plate-jedino su gori ovi što su zaśeli u vrhove crnogorske države i naroda.

Neven

Pokaži koje državljanstvo imaš, Pavićeviću! Kako si prošao u Novoj stranci, što o tebi misle tamo? Što se ne javiš, da sve LEPO objasniš? Čekamo te, lideru! Želiš da učestvuješ u raspravi o ustavnom patriotizmu? Što to u Srbiji nisi propagirao? Tamo je potreba za tim, a ne odje!

Ćuti čovek, poreklom!

Molimo Pavićevića Srbina poreklom iz Crne Gore da se oglasi i objasni ovo! To je potrebno Naciji! Jedva čekamo, Ustavni Patrioto, Žrtvo Progona, Folirantu Lepi! Ili da to objasni Dragan Ivančević, u sklopu pripreme za narednu turističku sezonu! Gotov je! Ne boj se! Bez dileme!