Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Predsjednik Crnogorske: Poreklom sam Crnogorac, nacionalno sam Srbin

| Postavio/la: Antena M

Predsjednik Crnogorske: Poreklom sam Crnogorac, nacionalno sam Srbin

Predsjednik Crnogorske dr Vladimir Pavićević dao je 12. aprila 2016. intervju za Balkan info tv produkciju i na vrlo zanimljiv način definisao svoj identitet.

Kako, pogledajte u insertu koji je danas preplavio društvene mreže.

Nakon uspješne akademske i političke karijere u Srbiji, tokom koje je bio i poslanik u srpskom Parlamentu, Pavićevic se vratio u Crnu Goru i postao predsjednik Crnogorske.

Na izborima za parlament Glavnog grada Crnogorska je bila u koaliciji sa DPS-om, da bi potom ušla u savez sa DF, Demokratama i ostalim partijama koje čine vlast u Budvi.

Crnogorska je nedavno izašla iz koalicije u Podgorici, a gospodin Pavičević je, zajedno sa Miodragom Lekićem i Aleksom Bečićem, organizovao proteste na Cetinju, u Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, sa kojih su se okupljeni pridruživali "građanskim" protestima u Podgorici.

I sami lideri ovih partija bili su akteri prvih protesta, koji se već duže od mjesec, subotom, održavaju u Podgorici pod nazivom "97000 - odupri se"

Komentari

Labud Dabanović,

Nema dvoumljenja.Od ovakvih i onih što su sami pokazali da su protiv crnogorskog naroda i države a śede u Skupštinu i primaju bogate plate-jedino su gori ovi što su zaśeli u vrhove crnogorske države i naroda.

Neven,

Pokaži koje državljanstvo imaš, Pavićeviću! Kako si prošao u Novoj stranci, što o tebi misle tamo? Što se ne javiš, da sve LEPO objasniš? Čekamo te, lideru! Želiš da učestvuješ u raspravi o ustavnom patriotizmu? Što to u Srbiji nisi propagirao? Tamo je potreba za tim, a ne odje!

Ćuti čovek, poreklom!,

Molimo Pavićevića Srbina poreklom iz Crne Gore da se oglasi i objasni ovo! To je potrebno Naciji! Jedva čekamo, Ustavni Patrioto, Žrtvo Progona, Folirantu Lepi! Ili da to objasni Dragan Ivančević, u sklopu pripreme za narednu turističku sezonu! Gotov je! Ne boj se! Bez dileme!

PRAVI VASOJEVIĆ (3),

.... ko je ovaj čovjek, eto smo čuli, nego je problem što takvi hoće da mijenjaju Crnu Goru, po zadatku i nečijem tudjem interesu, a mi treba da ih slijedimo?! E, neće moći, Pavićeviću!

PRAVI VASOJEVIĆ (2),

.... da sebe i druge lažete ko ste i što ste? ”Ustavni patriotizam” treba baš ovakvima, koje je i na ekavici i na ijekavici baš briga što će biti sa Crnom Gorom, a “nacionakno pomirenje” im treba da smire svoje lične konfuzije i komplekse. Nije problem ko je ovaj čovjek, eto smo čuli, nego je ...

PRAVI VASOJEVIĆ,

A nema nikakve dileme ŠTO si ti! Samo je ostala mala dilema što ćete sada vi, a najmanja što će sada Purko! Ovo je takva provala i sramota - ne što je ovaj čovjek to što kaže da jeste, ili je nešto drugo ili treće, ili će to tek biti, nego kako da objasnite sebi i drugima da sebe i druge lažete ...

Marko,

ORGANIZATOR PROTESTA Milos Krivokapic na svom Facebooku kaze: Vidio sam predlog da se protesti radikalizuju tako da dodje do RUSENJA JAVNE i PRIVATNE IMOVINE kao u Parizu.

Bosiljka,

A kako fino ekavicom zbori u beogradskom studiju, a na mitinge u Podgorici ijekavski. Bar je iskren, da je rekao da je Crnogorac bilo bi cudno ( a predsjednik Crnogorske)

GRADJANSKI,

Bogomi sam znava, a i svakomu je. na osnovu cutanja u koaliciji u Bidvi, glede onijeh bilborda, etc. - bilo jasno da sa ovijem cojkom nesto nije potaman! Kad li "Crnogorsku" vodi uvuceni, podvuceni i ubaceni Srbalj! E, pa - zavrsijo si kod mene, Pavice'icu mlad majore!

Etnicki,

Hahaha, viđi bota su sedam binjiša... Kako bucaju dislajkove... a dzabe se trosis Pavicevicu, samo ces navuc koalicione Demagoge da dolaze na Antenu...

Ostavi komentar

0/300