Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Marković: Propaganda neće pokolebati CG, Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije

| Postavio/la: Milena Aprcović

Marković: Propaganda neće pokolebati CG, Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije

Propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanja po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese, poručio je zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković.

On je na sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Pljevljima kazao da su litije pokazale da nijesu vjerske nego političke i da su usmjerene na promjenu vlasti i ugrožavanje suverenosti Crne Gore.

"Mitropolit Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije, okupljajući ih. To je rezultiralo sinoćnim protestom i litijom gdje samo za Crnogorce nije bilo mjesta", kazao je Marković i poručio da je siguran da će građanska i demokratska Crna Gora i ovaj put odbaciti takav folklor i destrukciju. 

Komentari

Labud Dabanović,

Propaganda ili ne-izgleda da Crnogorci pod DPS sa regionskom opozicijom nestaju.Daju se vidici kao da će crnogorsku državu naselit popovi naroda otrcana srpatva Srbije.Tako da sva Crna Gora bidne jedan manastair za sve popove naroda otrcana srpstva Srbije.

Kanon 17,

@Šćepan,TREBA ZVANICNO TRAZITI UKIDANJE TOMOSA KOJI JE DAT SADA NEPOSTOJECOJ DRZAVI. I TACKA. RESTORZIJU URADITI. SVE PO ZAKONU, PA AUTOKEFALNOST KAD GOD DA NAM VRATE, A MORALI BI KANON 17 CETVRTOG VASELJENSKOG SABORA NAM PO DIREKTIVI VACA AUTOKEFANOST KAO POMJESNOJ CRKVI.

Zdravko,

@Peto, Taman tako, Ante je rekao tada :'Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije u Evropi'! Sve tačno, bojim se da ništa, ama baš ništa nijesmo naučili od prošlosti.

Peto,

Sve mi više ove litije liče na vrijeme Anta Markovica. Imali smo prosjenu platu 1500 maraka ali smo se bunili a pogotovo Niksic Sada se protestvuje da se vratimo unazad sa standardom i da rusimo drzavu a na pragu smo Evrope i boljeg zivota za sve.

Šćepan,

Naravno, sa političkim stavovima razgovarati politički, u Parlamentu. Zakon sprovoditi kako je zapisano i pojačati diplomatske odnose sa Vaseljenskim Patrijarhom. Kada se SPC ukune tomos zbog Makedonske crkve, predtaće da važi i na našoj teritoriji, tako da se moramo spremiti za taj dan. Volimo te Crna Goro!

Ostavi komentar

0/300