9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ljubo Filipović podržao SD

Politika

Comments 3

Ljubo Filipović podržao SD

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U vremenu kao što je ovo u kom je društvo duboko podijeljeno teško je izabrati, ali teško je i ne izabrati stranu. Poslednja dešavanja na političkoj sceni nam pokazuju da je pokret koji negira pravo Crne Gore na samostano postojanje - veoma živ i agilan - poručio je Ljubomir Filipović
 
On je na svom Facebook profilu istakao da je samo vremenom naučio da prikriva svoje stvarne namjere, različitim retoričkim akrobacijama. 

''Iz ovog razloga ja sam odlučio da podržim moje bivše partijske drugove, koji su sada u Socijaldemokratama, na izborima u Tivtu. U ovom veoma važnom trenutku jasno je da glas razuma poput jedinstvenog SDP-a nedostaje na političkoj sceni Crne Gore, i sa ove distance potpuno je jasno da su svojom stabilnošću i dosljednošću upravo Socijaldemokrate stvarni nasljednici izvorne i istinske politike SDP-a iz ranih devedesetih'', kazao je Filipović.

Kako je kazao iz tog razloga poziva sve svoje bivše partijske drugove koji, kao i on, na Kongresu 2015. godine nisu podržali Ivana Brajovića, i nakon toga uvidjeli da politika koju su tada podržali skreće sa svoje jasne ideološke određenosti, da podrže i ojačaju SD i učine ga ključnim razvojnim faktorom koalicije na vlasti.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

Ovo je realnost jer opozicija nema nikakakvu jasnu strategiju, DPS je poceo da dovlaci svoje ljude iz Podgorice u Tivat i da budzet grada trosi, a SD je jedina partija koja razmislja o tivcanima kao o svojoj porodici.

Cestitam

Ipak je trebalo hrabrosti da se ovo uradi, jer cijela njegova prica poslednjih godina, a da ne pominjem prozivanje ljudi je suprotna praksi stranke kojoj pristupa. Ali, valjda tako neki mogu, jedno da misle, drugo da rade, trece da govore

Lusticanin

Iskreno, u Tivtu nemamo bolju opciju jer jedino je SD za gradjane Tivta i jedino se SD do sada dokazao kao partija koja misli na svoje gradjane ozbiljno i bez zadrske.