22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Automobil Šaranovića uslikan u BD, MUP: Pratio bezbjednosnu situaciju tokom izbora; Mrežama kruži i fotografija vozila Spajića

Izvor: Društvene mreže

Politika

Tag Gallery
Comments 4

Automobil Šaranovića uslikan u BD, MUP: Pratio bezbjednosnu situaciju tokom izbora; Mrežama kruži i fotografija vozila Spajića

Autor: Antena M

  • Viber

U Budvi su danas održani lokalni izbori a prema posljednjim informacijama iz Opštinske izborne komisije dan je protekao bez izbornih nepravilnosti. 

Na društvenim mrežama su danas objavljene fotografije uslikanih vozila ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, ali i navodno predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića. 

Antena M je poslala upit Ministarstvu unutrašnjih poslova te tražila pojašnjenje. 

Iz MUP-a su nam kazali da ministar Šaranović, kao štićeno lice, boravi u opštini Budva radi, kako kažu, koordinacije u vezi sa obezbjeđivanjem potpune kontrole nad bezbjednosnom situacijom u opštini Budva tokom predizbornog i izbornog dana.

"S tim u vezi, u predmetnom objektu održao je sastanak sa policijskim starješinama OB Budva", saopštili su nam iz MUP-a.

Nešto kasnije našoj redakciji je proslijeđena fotografija takođe objavljena na društvenim mrežama, navodno automobila predsjednika Skupštine Andrije Mandića. Ipak, kako saznajemo u pitanju je službeno vozilo premijera Crne Gore Milojka Spajića. 

.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

miki

što se čudite izvršyvaju zadatke SPC-sekte i Vučićev nalog pratite i mrava samo da DPS oslabe malo ste se preračunali izdajnici Crne Gore. Jadovi jedni znateli kako izdajnici puno sebe kao vi na kraju prođu rđe jedne.

Manfred

Kupovali su i kupili oko 2000 glasova u Budvi, do 17 sati placali su 200, a nakon 17h do 500 eura. Sponsored by Vucic.

Medeja

Čuš, čuš…Prvi put čujem da ministar neđeljom ide da prati bezbjednosnu situaciju tokom izbornog dana.