17 °

max 25 ° / min 17 °

Subota

28.09.

25° / 17°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

18° / 8°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 14°

Petak

04.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Novi skandal u Nikšiću, u Željezari se traže spiskovi ko za koga glasa, hoće li Novović i ovo da otćuti

Politika

Comments 1

DPS: Novi skandal u Nikšiću, u Željezari se traže spiskovi ko za koga glasa, hoće li Novović i ovo da otćuti

Autor: Antena M

  • Viber

 
Opštinski odbor DPS Nikšić saopštio da je današnja javna prepiska između predsjednika Sindikata fabrike i rukovodstva Elektroprivrede Crne Gora, u vezi sa dešavanjima u EPCG Željezara, potvrdila je da su sve tvrdnje koje iznose duži vremenski period tačne. 

"Da Milutin Đukanović zloupotrebljava službeni položaj u kontinuitetu mi znamo, da se u Željezari vrši mobing nad zaposlenima, da se traže spiskovi o tome kako je ko glasao i u skladu sa tim prema radnicima se odnosi, da se vrši diskriminacija onih koji ne glasaju Đukanovićevu i Kovačevićevu partiju, a pogotovo onih koji glasaju DPS. Svojevrsni skandal nad skandalom", navode iz OO DPS Nikšić.

 U saopštenju ističu da su saznali i da je izabrana direktorica na konkursu bila najlošije rangirana, ali da joj je politička pripadnost  obezbijedila funkciju, a ne znanje, iskustvo i profesionalizam. 

"Zahtijevamo od ministra energetike i rudarstva, Saše Mujovića da se po ovim pitanjima hitno izjasni, a potom i Vladimira Novovića, ako je pregledao sve stolove i stolice u Master kvartu, da se pozabavi ovim tvrdnjama, a ukoliko po službenoj dužnosti to ne učini, mi ćemo protiv Milutina Đukanovića podnijeti krivičnu prijavu, pa dako se tada i ova nepočinstva i skandalozni postupci nađu na dnevnom redu SDT-a", navode iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Sjećamo se što su ovi vajni demokrate radili oko tzv afere Snimak.Nije se moglo ostati od njihove galame,a ovo što ,,oslobodioci'' rade prevršilo je sve,čak i mjeru dobrog ukusa!Panika u njihovim redovima,jer im je jasno da su građani shvatili prevaru i da ċe na sljedećim izborima biti kažnjeni!