32 °

max 32 ° / min 19 °

Subota

29.06.

32° / 19°

Nedjelja

30.06.

31° / 21°

Ponedjeljak

01.07.

31° / 22°

Utorak

02.07.

27° / 19°

Srijeda

03.07.

24° / 17°

Četvrtak

04.07.

29° / 16°

Petak

05.07.

31° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić i Radev na radnom ručku o infrastrukturnim projektima i EU

Politika

Comments 0

Mandić i Radev na radnom ručku o infrastrukturnim projektima i EU

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić bio je danas domaćin radnog ručka sa predsjednikom Republike Bugarske Rumenom Radevim.

Mandić je, kako je saopšteno iz Skupštine, Radevu poželio dobrodošlicu u Crnu Goru, ističući da izuzetno cijenimo podršku Bugarske kada je u pitanju proces pristupanja naše zemlje EU.

Mandić je dodao da su Crna Gora i Bugarska kroz istoriju prošle mnogo toga zajedno, te da bi na tom temelju trebalo graditi i unapređivati odnose između naše dvije zemlje.

Predsjednik Republike Bugarske zahvalio je na susretu, ističući tom prilikom da Crnu Goru i Bugarsku spajaju brojne istorijske veze. Radev je dodao da Crna Gora može da uči na primjeru Bugarske kada je u pitanju proces pristupanja EU, te da i u budućnosti možemo računati na njihovu podršku.

"U srdačnoj i bratskoj atmosferi, dva predsjednika su razgovarala o brojnim infrastrukturnim projektima kao što su valorizacija Luke Bar, rekonstrukcija pruge Beograd-Bar, planirana izgradnja jadransko-jonskog autoputa i koridora 8, kao i razvoj elektro-energetskog sektora", piše u saopštenju iz Skupštine.

Ručku su prisustvovali i potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović, kao i poslanici Zoja Bojanić-Lalović, Bojana Pićan i Oskar Huter, članovi Grupe prijateljstva parlamenta naše zemlje sa Republikom Bugarskom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR