25 °

max 31 ° / min 20 °

Srijeda

26.06.

31° / 20°

Četvrtak

27.06.

26° / 19°

Petak

28.06.

30° / 18°

Subota

29.06.

33° / 20°

Nedjelja

30.06.

32° / 22°

Ponedjeljak

01.07.

33° / 24°

Utorak

02.07.

31° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bez susreta Spajića i Radeva; Iz Vlade pojašnjavaju da se Premijer  neplanirano zadržao na sastanku sa delegacijom iz Njemačke

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Politika

Comments 9

Bez susreta Spajića i Radeva; Iz Vlade pojašnjavaju da se Premijer neplanirano zadržao na sastanku sa delegacijom iz Njemačke

Izvor: CdM/Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Iako je bilo najavljeno da će se tokom posjete Crnoj Gori predsjednik Bugarske Rumen Radev sastati i sa premijerom Milojkom Spajićem do susreta nije došlo.

Kako je CdM-u rečeno iz Vlade, do susreta nije došlo jer je premijer Spajić kasnio, pošto je bio na sastanku sa delegacijom iz Njemačke.

“Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim.

Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, kazali su CdM-u iz Vlade.

Iz Vlade su kontaktirali i našu redakciju i dali pojašnjenje da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog  kašnjenja bio isključivo tehničke prirode, jer je  prostor trebalo pripremiti za novi sastanak.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

branko kotri

logičan nastavak sakrivanja dvojnog državljanstva!

branko kotri

Diplomatski užas! Ne zaslužuje šire obrazloženje!

Boka

Blamaža, nesposobna vlast, ne bi im dao trafiku da vode. Sve ekspert do eksperta, jad…