27 °

max 30 ° / min 19 °

Subota

06.07.

30° / 19°

Nedjelja

07.07.

32° / 20°

Ponedjeljak

08.07.

35° / 22°

Utorak

09.07.

37° / 24°

Srijeda

10.07.

35° / 24°

Četvrtak

11.07.

38° / 25°

Petak

12.07.

38° / 26°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić Spajiću i Milatoviću: Kažite jesam li vršio pritisak, vidite kako je sa lažovima!

Politika

Comments 15

Vučić Spajiću i Milatoviću: Kažite jesam li vršio pritisak, vidite kako je sa lažovima!

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je ironično da on uvijek mora da bude krivac za sve, pa tako i za usvojenu Rezoluciju o Jasenovcu od strane crnogorskog parlamenta.

Vučić je nakon sjednice kolegijuma Generalštaba Vojske Srbije kazao da iz crnogorskog rukovodstva govore da je rezolucija o Jasenovcu donijeta pod pritiskom Beograda, a pritom, kako kaže, ne izgovaraju njegovo ime jer bi to bila laž.

- Kada sam vidio Spajića, pitao sam ga šta ćete da radite s tim. Rekao mi je - da, da usvajamo, najnormalnije - navodi Vučić.

Dodaje da ipak on nije inicirao ideju o Rezoluciji o Jasenovcu.

"Moje pitanje je, predsjedniku Crne Gore i predsjedniku Vlade Crne Gore, da li sam ih ikad pozvao telefonom da pitam i da li je moja ideja bila rezolucija o Jasenovcu, kažite. Ili je to bila vaša ideja da objasnite narodu u Crnoj Gori da ćete da pronađete nešto na čemu ćete da se izvučete. Nijednom ih nisam pozvao, čak ni Mandića. Vidite kako je sa lažovima, morate da pronađete krivca", ističe srpski lider.

On je pitao i da li se crnogorski lideri stide rezolucije koju su donijeli.

- Ne mislim da je lošija, nego ona prethodna koju ste donosili, a te ne vidim da se stidite. Što se tiče Hrvatske želim im još mnogo tekstova, što više pišu biću uvjereniji da radim dobar posao za svoju zemlju. Ponosan sam na to što imam dovoljno snage, energije i hrabrosti da im se suprotstavim - rekao je Vučić.

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

simiklser

kao u onom filmu .....zasto vas biju ovi dobri ljudi,.....izvini se koligi sto vas je tukao

Di

II Na kraju će ispasti da niko u CG nije glasao za Rezoluciju. Da su Hrvati sami "izmislili" rezoluciju, a Srbi je nijesu pominjali.

Di

Ovo postaje zanimljivo. I mi pozivamo Milatovića i Spajića da javno izadju pred narod i kažu čija je ovo bila ideja. To je u interesu gradjana CG. Naravno, imamo pravo na svoje mišljenje. Posebno kad je ova "nevina biljka" u pitanju, ali svejedno su "crnog.vladari" dužni objašnjenje.