16 °

max 16 ° / min 13 °

Nedjelja

06.10.

16° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 14°

Četvrtak

10.10.

22° / 17°

Petak

11.10.

21° / 16°

Subota

12.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova srpska demokratija neće  na sastanak koji sjutra organizuje predsjednik države Jakov Milatović

Izvor: Arhiva, Antena M

Politika

Comments 6

Nova srpska demokratija neće na sastanak koji sjutra organizuje predsjednik države Jakov Milatović

Autor: Antena M

  • Viber

"Nova srpska demokratija se neće odazvati pozivu za sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića. NSD je dio jedinstvene parlamentarne većine koja je definisana potpisivanjem koalicionog sporazuma u oktobru prošle godine, te se u tom kontekstu u potpunosti solidarišemo sa našim kolegama. Unutrašnju i spoljnu politiku vodi Vlada Crne Gore i smatramo da bi svoja saznanja vezana za dalje smjernice na evropskom putu, ukoliko su toliko važna koliko Milatović tvrdi, trebao da podijeli sa nadležnom granom vlasti, ali opet nipošto ne na način da se postavlja kao neka vrsta razrednog starješine", poručili su iz te partije.

Sastanci lidera parlamentarnih stranaka sa predsjednikom države su, kako navode, predviđeni Ustavom i zakonom samo u slučaju davanja mandata za sastav Vlade.

"Pa se dalje postavlja pitanje zašto predsjednik Milatović sve ovo čini? Odgovor je poprilično jasan, jer smo ovih dana svjedoci da Milatović, koji bi trebao da bude predsjednik svih građana, gotovo svakodnevno izlazi sa stavovima koji apsolutno polarizuju društvo. Sve to neopisivo liči na praksu bivšeg predsjednika ove zemlje Mila Đukanovića, koji je pokušao da se nametne kao otac nacije i koji bi zapravo trebao da bude grana vlasti iznad ostalih, koja sve kontroliše i navodi", navode u saopštenju iz NSD.

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Državu Crnu Goru su sa svojom krvlju skovali Crnogorrci i građanski je dijele sa svim narodima koji hoće u njoj da žive i brinu za bolju budućnost.Pa ko goć prestavlja državu Crnu Goru i njen narod može mislit što mu je volja-ali ko javno istipi protiv države i naroda za njega je zatvor ili progon

Dada

Mandic je samo Vucicev budilnik, kojeg on najvija, a ovaj zvoni kad dodje vrijeme. Srecom blizi se politicki kraj kompletnoj cetnickoj bratiji.

jovan j.

To se i očekivalo. Vaš predśe dnik je u Beogadu.