14 °

max 17 ° / min 13 °

Nedjelja

06.10.

17° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Subota

12.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Prepiske sa Medenicom objašnjavaju zašto DPS ne može i ne smije da se distancira od kriminalnih struktura

Politika

Comments 4

PES: Prepiske sa Medenicom objašnjavaju zašto DPS ne može i ne smije da se distancira od kriminalnih struktura

Autor: Antena M

  • Viber

- O razmjerama sprege pojedinih funkcionera bivše vlasti, a sadašnje opozicije, sa nekadašnjim vrhom sudskih, tužilačkih i policijskih organa, koja se zasnivala na grubim zloupotrebama radi opstanka na vlasti, svjedoče i skandalozne prepiske potpredsjednice „reformisanog” DPS-a Aleksandre Vuković Kuč i bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad. 

"Ove prepiske, pored Skaj sadržaja, najbolje objašnjavaju zašto ni aktuelni funkcioneri DPS-a ne mogu i ne smiju da se distanciraju od kriminalnih struktura i lica osumnjičenih za razne oblike kriminala i korupcije.

Ne samo da nisu sposobni da se distanciraju, već su primorani da pišu peticije i traže puštanje na slobodu osumnjičenih lica, ne bi li ih na taj način ohrabrili da ćute o uslugama koje su vršili za nekadašnju vlast", navode u saopštenju. 

Kako kažu, otud i ne čudi nekontrolisana nervoza u redovima DPS-a, te podgrijavanje i recikliranje prevaziđenih tema. 

"Dok se ubrzava dinamika borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, i dok parlamentarna većina demonstrira političku vitalnost i jedinstvo, „reformisani” DPS panično i bezuspješno pokušava da nametne narativ o ugroženosti naše države i njenog evropskog puta. Sve sa namjerom da se skrene pažnja sa Skaj prepiski, ničije kuće, prvog miliona, Medenice, Katnića, Zvicera, Lazovića i mnogih drugih imena i afera, koje će u budućnosti biti izvedene na čistac. 

Uzaludni pokušaji destrukcije političkog krila mafije neće spriječiti Crnu Goru, kao kredibilnu NATO saveznicu, naročito nakon dobijanja pozitivnog IBAR-a, da postane prva sljedeća članica Evropske unije.

To će ubrzo potvrditi i mjeseci pred nama, a patriotizam će se, umjesto istrošenih i destruktivnih narativa, mjeriti unapređenjem životnog standarda i vladavine prava", poručuju iz PES-a. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Predložio bih ekipi iz PES-a da ode na ekskurziju do Jasenovca. Da obavezno uzmu vodiča pošto niko sigurno i ne zna đe je to. Treba da vide mjesto koje im je u političkom smislu došlo glave.

Peska

Bože, što ovi ljudi sve komentarišu! Nazovi politička partija komentariše privatne razgovore dvije žene! Pa, oni su skroz pukli...svega mi...

BeLveder

Ja ovdje vidim paniku PES-ovaca, partije nastale od druge postave DPS ovih preletača, upravo onih kadrova DPS-a koju su čelnici ovog populističkog pokreta, vidjeli kao korumpirane. E, gospodo preletači iz DPS-a, sad je kasno za nazad! Štetu koju ste načinili Crnoj Gori je za vas nepopravljiva, a mi ćemo je popravljati godinama, onoliko kojiko ćete vi biti u zatvorima!!!