14 °

max 21 ° / min 14 °

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

17° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

17° / 15°

Četvrtak

10.10.

21° / 16°

Petak

11.10.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić odgovorio PES-u: Mali pas uvijek laje iz straha i kako bi se dokazao gazdi

Izvor: DPS

Politika

Comments 0

Nikolić odgovorio PES-u: Mali pas uvijek laje iz straha i kako bi se dokazao gazdi

Autor: Antena M

  • Viber

Saopštenja Pokreta Evropa sad kojim posljednjih dana zatrpavaju crnogorsku javnost, pokušajima napada na Demokratsku partiju socijalista, još jednom potvrđuju da svaki mali pas, u želji da se dokaže gazdi, uvijek bezopasno laje i cvili kako bi sakrio sopstveni strah, poručuje Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista. 

"Ova alegorija vjerovatno najbolje opisuje tiradu nepismenih, nevaspitanih i lišenih političkog smisla uradaka koje PES štancuje, a u kojima se ređaju političke gluposti i borba za pravilnu upotrebu padeža u rečenici.

Vjerovali smo da ćemo u PES-u imati ozbiljnog konkurenta i partiju sa kojom ćemo se u godinama pred nama iskreno nadmetati u kvalitetu političke ponude, ali umjesto toga dobili smo još jednu blijedu kopiju DF-a i Demokrata iz početnih dana čija će brzina stropoštavanja rejtinga ući u političke udžbenike", navodi Nikolić. 

Kako kaže, tako danas PES, sa jednocifrenom podrškom birača, davljenički tumara i neodoljivo podsjeća na posljednje mjesece Vlade Zdravka Krivokapića.

"Samo što umjesto njega imamo mlađeg lažova i prevaranta Milojka Spajića koji izaziva transfer blama čitave crnogorske javnosti.

Finalno, o kriminalu i korupciji po običaju najviše pričaju oni koji su u njemu do guše pa tako i Milojko Spajić koji će prije ili kasnije morati da odgovori na pitanje koliku je štetu po državu izazvao ,,kupovinom” puta Meljine-Petijevići i koliku je ličnu korist iz toga prihodovao?

Iako trenutno uživa zaštitu selektivnog skaj tužioca Vladimira Novovića i to će jednom proći i doći će vrijeme za krivičnu odgovornost za brutalnu pljačku države na svim nivoima u posljednje četiri godine", poručuje Nikolić. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR