24 °

max 24 ° / min 14 °

Subota

21.09.

24° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pokret za Podgoricu: Onemogućili smo dalju saradnju PES-a i DPS-a

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 4
"Dokazaćemo da formula Spajić jednako Đukanović postoji"

Pokret za Podgoricu: Onemogućili smo dalju saradnju PES-a i DPS-a

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Pokreta za Podgoricu poručili su večeras kako su ostali na osnovnim postulatima, zahvaljujući kojima je nekadašnja zajednička stranka, predvođena Jakovom Milatovićem, ostvarila najbolji izborni rezultat na podgoričkim lokalnim izborima.
 
"Tada smo građanima obećali otvorenu i fer lokalnu administraciju, ravnomjerni i ubrzani razvoj, meritokratiju. Kada smo se u praksi uvjerili da glomazna koaliciona vlast radi sve suprotno od obećanog, bili smo decidni da to ne tolerišemo. Naivno smo mislili da su, poput nas, sa iskrenim namjerama u politiku ušle sve dojučerašnje stranačke kolege", naglašavaju oni.

Danas su, kažu, prekinuli višemjesečnu agoniju.

"Onemogućili smo i dalju saradnju PES-a i DPS-a, koja je bila očigledna prilikom usvajanja Izvještaja o radu gradonačelnice. Vraćanjem mandata onemogućili smo nastavak njihove saradnje koja se, na prikriven način, već godinu dešavala u Glavnom gradu. Žao nam je što su se funkcioneri poput Balše Špadijera, Nikole Mićunovica i Luke Rakčevića nalazili u takoreći pat poziciji, iz razloga što su se svojski trudili da Podgorica krene putem razvoja, dok su pojedini novokomponovani funkcioneri PES-a koristili Glavni grad za zadovoljenje ličnih interesa i određenim kontroverznim poslovima sa ostacima bivšeg režima pokušali da nas vrate u stari korupcionaški sistem vladanja u Glavnom gradu", dodali su oni.

Pokazaće narednih dana na konkretnim primjerima, dodaju, da formula PES = DPS, odnosno Milojko Spajić = Milo Đukanović postoji.

"Kada smo spoznali da taj dil postoji sadašnji članovi Pokreta za Podgoricu napustili su tadašnji PES", zaključuju oni.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

jovan j.

Matematika je jasna. Jakov+ Spajić=0. Vi ste to isto, samo u zbiru. DPS na čelu sa gospodinom Đukanovićem obno vio je ovu državu. To mu nikad neće oprostit' takvi kakvi ste vi, a neće zaboravit mi, Crnogorci.

Simikliseer

samo da podsjetim glasanjem za URU, PES, I demoNkrate i ove nove milatovice glasate za nastavak DAJKA, ILINCIC, Koprivicu o sole mio, Injac, i ine druge manje poznate i jednako nesposobne.. za glasace DF,ujedinjene, prave, pokret za promjene nemam rijeci ....davno izgubljena nada

BeLveder

Svetosavskoj bratiji gori pod nogama, u Podgorici i bukvalno (oganj na brdu Gorica to najbolje simbolizuje). Ankete koje PES bacaju na koljena ispod 15%, i pored šarene laže ES2, to najbolje pokazuje. Kad u septembru cijene budu rasle i obesmislile ova povećanja plata od 6%, PES ima da padne ispod 10%. A DPS kome ste spremali politički kovčeg, leti na 30-tak %!