24 °

max 24 ° / min 14 °

Subota

21.09.

24° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Božović: "Mlade nade" Pokreta za Podgoricu pokazale su nam da stara praksa DPS-a još živi

Izvor: SNP

Politika

Comments 3

Božović: "Mlade nade" Pokreta za Podgoricu pokazale su nam da stara praksa DPS-a još živi

Autor: Antena M

  • Viber

- Izbori u Podgorici, izazvani neodgovornim ponašanjem “odbjeglih” odbornika, prilika su da konačno pružimo građanima Glavnog grada mogućnost da izaberu prave ljude, koji će im pokazati meritokratiju na djelu, poručuje Bogdan Božović, poslanik SNP-a i predsjednik Odbora SNP-a Glavnog grada. 

- “Mlade nade” Pokreta za Podgoricu pokazale su nam da stara praksa DPS-a još živi. Njihova odluka da sruše vlast na lokalnom nivou dovela je do destabilizacije političke situacije u Podgorici, čime su nanesene ozbiljne štete kako građanima, tako i lokalnim institucijama, što predstavlja eklatantan primjer političkog avanturizma i neodgovornosti.

Pokazalo se da je, nažalost, nezajažljivost dobra podloga za manipulaciju, lična netrpeljivost jača od obećanja, a pozicije bitnije od projekata i poboljšanja kvaliteta života u Podgorici. Opet je Glavni grad pretvoren u teren za politički obračun na državnom nivou i logičan slijed događaja kojem su prethodili kontinuirani i udruženi napadi predsjednika Crne Gore i opozicije u državnom parlamentu na aktivnosti parlamentarne većine i Vlade koja je najavila povećanje plata i penzija i čitav niz mjera, koje vode ka poboljšanju životnog standarda građana - navodi Božović. 

Pokazalo se, kako kaže, da je DPS, nažalost, uspio u svom naumu rušenja vlasti preko odbornika Pokreta za Podgoricu, koji su interes Podgoričana stavili u zapećak.

- Ono što svim političkim subjektima i nosiocima najvećih funkcija u državi mora biti jasno jeste da građani Podgorice neće dozvoliti da Glavni grad, koji je epicenter svih političko-društvenih dešavanja, bude političko oruđe u bilo čijim rukama.

Podgorici je potrebna efikasna i odgovorna vlast i zato sam uvjeren da će građani prepoznati prave vrijednosti i na predstojećim lokalnim izborima izabrati lidere, koji će obezbijediti stabilnost i kontinuiran razvoj grada - zaključuje Božović. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Nijesu to odbjegli odbornici no mladi ljudi koji misle svojom glavom , za razliku od tebe kome glava sluzi samo za sisanje.

Miro ST

Imam dojam da je velika frka u glavama “oslobodilaca”? Možda da pokušaju s litijama mada je malo prevruće, morale bi biti rano ujutro ili iza 11 navečer…

Kokot

Aooooo...evo i ovaj DPS....taćno ću ih glasati, a nikad nijesam! Ko je ovaj? Koga on predstavlja? Kako mu se zovu mama i tata? Imaš li program, srce? Batalite više DPS....dosadni ste....svi jedno te isto...dos, dps, dps...je li vam tolika frka od njih? Samo im dižete cenu!