24 °

max 24 ° / min 14 °

Subota

21.09.

24° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanić: Ostavke i novi izbori – jedini moralni čin

Izvor: SDP

Politika

Comments 1

Stanić: Ostavke i novi izbori – jedini moralni čin

Autor: Antena M

  • Viber

Strateško opredjeljenje Crne Gore da postane članica EU, uz želju 80% naših stanovnika, jedna je od rijetkih stvari koje skoro u potpunosti ujedinjuju naše društvo, navodi se u saopštenju Mirka Stanića, predsjednika GO SDP i predstavnika Evropskog saveza.

"Zbog toga je danas više nego ikad jasno da 'Rio Tinto vlada' Milojka Spajića mora da podnese ostavku i da građani što prije izađu na izbore, kako bi se otkočio naš evropski put, ali istovremeno stalo na put javašluku, partijskom zapošljavanju i nesposobnim ministrima sa izmišljenim resorima", piše u saopštenju.

Stanić navodi da svakome ko iole prati pitanje evropskih integracija je jasno da put u EU ne vodi preko Brisela, nego preko susjeda.

"Tako je bilo za sve članice, uključujući i Hrvatsku čiji je put vodio preko Slovenije, pa će tako i za Crnu Goru. Zbog toga je elementarno moralan čin trojke sa vlasti da već danas podnesu ostavke na funkcije i time primjerom pokažu da im je evropska budućnost Crne Gore prioritet", piše Stanić.

Ukoliko se to danas ne desi, smatra Stanić, onda će građanima naše zemlje biti jasno da je njihova jedina svetinja – fotelja i službeni Mercedes.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Crna Gora iznad svega

Cetinje? URA+Demokrate+ SDP