27 °

max 27 ° / min 18 °

Subota

28.09.

27° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 10°

Utorak

01.10.

19° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 15°

Petak

04.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević odgovorio: Ovakvu Upravu policije treba ugasiti, razoreni ste korupcijom

Politika

Comments 5

Medojević odgovorio: Ovakvu Upravu policije treba ugasiti, razoreni ste korupcijom

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević reagovao je na saopštenje policije koje je uslijedilo nakon objave njegovog Facebook statusa.

"Poprilično sam siguran da iza ovog tragikomičnog diletantskog saopštenja UP ne stoji Boris Bogdanović jer on dobro zna da ja ne iznosim neprovjerene informacije i da imam dosta dobro pozicioniranih izvora iz bezbjednosnog sektora", navodi Medojević.

U politici je, kako kaže, tajming je sve a posebno u kampanji, a posebno par dana prije izbora.

"Priča UP koju i dalje vode provjereni kadrovi Mila Đukanovića, Duška Markovića i Veljović dr Veselina da je Lakčević kupovao lične karte za neke izbore u proslosti može da prođe samo kod onih sa IQ 86", poručuje Medojević.

Isto kao, dodaje, "što ste objavili da je veoma komplikovani teroristički napad specijalnom ekslozivnom napravom na Cetinju izveo jedan čovjek."

UP je, tvrdi Medojević, razorena korupcijom i negativnom kadrovskom selekcijom i to se, tvrdi, sa kadrovima iz prethodnog režima ne može reformisati. "Neophodna je radikalna reforma. Od temelja do krova", kaže Medojević.

Opet su, kao i u vrijeme DPS, zloupotrebili službu i stavili se u funkciju kampanje vlasti, poručuje Medojević policiji.

"Uhapsili ste čovjeka sa liste Jelene Borovinić Bojović, a nijeste hapsili Milojka Spajića za teška krivična djela po prijava koje se kisjele u SDT. Nijeste hapsili nikoga ko je uzimao milione za davanje azila ruskim kriminalcima. Nijeste uhapsili Odovića koji je lično uzimao reket od investitora da bi im dao dozvole. Nijeste uhapsili nikoga za šverc cigareta iz maja 2021., kupovinu trajekata po naduvanim cijenama, za prodaju uglja preko povezanih paravan firmi, za kupovinu Željezare bez procjene i studije opravdanosti.

Jednostavno, nijeste u stanju da uhapsite nikoga iza koga stoji izvršna vlast. To je naslijeđena kultura poltronstva i poslusništva prema svim vlastima i tu nema popravki.

Ovakvu UP treba ugasiti kao i ANB i praviti novu policiju od početka, sa čistim, poštenim, profesionalnim patriotama koji će služiti državi Crnoj Gori, Ustavu i zakonima, a ne partijama i pojedincima", zaključuje Medojević.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Medo,znamo se,znamo za koga ti radis,znamo od koga dobijas informacije V.B.njihov covjek posebno su zainteresovani za cigare.

Mila K

Medo nije u pravu ni kad nabasa na činjenice. Fu*ka mu se za Crnu Goru a sad je sebe toliko udaljio od struke, da više nije ni jovanajeremić ove nesrećne zajednice.

Mila K

Premalešni od korupcije naravno da njegoša...