22 °

max 26 ° / min 18 °

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 13°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 10°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 12°

Četvrtak

03.10.

17° / 16°

Petak

04.10.

18° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Živković dao izjavu u CB i predao spisak sa 2.300 imena "lica koja biračko pravo ostvaruju u tri države"

Izvor: DPS, arhiva

Politika

Comments 11

Živković dao izjavu u CB i predao spisak sa 2.300 imena "lica koja biračko pravo ostvaruju u tri države"

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković dao je danas izjavu u Centru bezbjednosti Podgorica u svojstvu građanina i predao spisak sa 2.300 imena onih za koje u toj partiji sumnjaju da ostvaruju biračko pravo u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Živković je ispred CB Podgorica rekao da je u svojstvu građanina, dao izjavu povodom informacija o eventualno nezakonito upisanim biračima.

"Očekujemo od nadležnih državnih organa da po ovoj informaciji koju smo dostavili postupe u najhitnijem mogućem roku i da nas o tome obavijeste. S obzirom na to da nas sjutra očekuje izborni dan, mi ćemo u skladu sa onim što su naše informacije detaljno obavještavati javnost, Državnu izbornu komisiju, nevladin sektor i Upravu policije, posebno sa onim činjenima i licima za koje sada već pouzdano znamo da su prešla granicu i koja dolaze u Crnu Goru da obave svoje biračko pravo, a o tome ćete sjutra tokom dana imati prilike da budete detaljno obaviješteni", kazao je Živković novinarima.

Predsjednik DPS-a je pojasnio da je danas došao sam na Centar bezbjednosti, jer je Osnovno državno tužilštvo zatražilo informacije na osnovu onoga što je rečeno na press konferenciji te partije u Skupštini.

"Tu informaciju sam danas i dostavio. Dostavljeno je 2.300 imena, kao što sam i kazao, onih lica koji ostvaruju svoje biračko pravo u ove tri države, dakle koji nelegalno ostvaruju biračko pravo u Crnoj Gori, a biće ih siguran sam u narednom periodu i više, ali to je ono što je do sada obrađeno", saopštio je Živković.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Che

Śetili se dan pred izbore ?! Aj' boze pomozi, pa bolje mozda i to nego nista sto su (ne) radili ove cetiri godine

Legenda

Tačno u 3 države.Kod nas,Srbiji i BIH.100 pošto tako

Miro ST

@d vujicic Ne dolaze samo Srbi iz entiteta nego iz cijele BiH pa Živković nije pogriješio. Da ih je iz entiteta velika većina, to stoji!